Perez célja, hogy a legjobbak közt tartsák számon

Izgatottan várja forma-1-es bemutatkozását a Sauber istálló újonca, Sergio Perez. A mexikói versenyző célja, hogy egy napon ő legyen a legjobb versenyző a királykategóriában.


Izgatottan várja forma-1-es bemutatkozását a Sauber istálló újonca, Sergio Perez. A mexikói versenyző célja, hogy egy napon ő legyen a legjobb versenyző a királykategóriában.

Perez a hét elején utazott Mexikóból a csapat főhadiszállására, Svájcba, ahol rövidesen megkezdi a közös munkát újdonsült csapatával.

A fiatal tehetség természetesen nagyon boldog, hogy Kamui Kobayashi csapattársaként rövidesen bemutatkozhat a Forma-1-ben, ám tisztában van azzal, hogy komoly munka vár majd rá.

„Ez egy álom megvalósulása számomra. Nagyon boldog vagyok és motiváltan kezdem meg a munkát a csapattal. A forma-1-es kalandom elkezdődött” – mondta a 20 esztendős versenyző.

„Nem lesz könnyű, hiszen az F1-ben nagyon magas szintet kell képviselni, de úgy gondolom, a lehető legjobban végezzük a munkánkat.”

„Nagyon sokat kell dolgozni a Forma-1-ben és nincs helye a hibáknak. Szóval keményen kell dolgoznom és napról-napra fejlődnöm kell, hogy majd én legyek az egyik legjobb versenyző az F1-ben. Ez a tervünk.”

Perez hozzátette, tűkön ülve várja már a valenciai teszteket, és kijelentette, már az első alkalommal a maximumot szeretné nyújtani.

„Nagy izgalommal várom már az első valenciai tesztnapot, ami nagyon fontos pillanat lesz karrierem szempontjából. Remélem, hogy ki tudom hozni a legtöbbet az autóból az első teszt során.”

Perezre egyébként mozgalmas időszak vár, hiszen Svájcból rövidesen Maranellóba, a Ferrari főhadiszállására utazik, ahol az olasz csapat szimulátorával dolgozhat. Majd.

„Január 31-én pedig már Valenciában van jelenése, hiszen a csapat a Ricardo Tormo versenypályán délelőtt 11 órakor mutatja be a nagyközönségnek a C30-as versenygépet.

A csapathoz kapcsolódó hír továbbá, hogy a Sauber a tervezettnél negyed órával előbb rántja le a leplet az új versenyautóról, mivel szeretnék megkönnyíteni a sajtó dolgát, mivel akkortájt kerül bemutatásra a Lotus Renault GP idei betontorpedója is – ugyancsak Valenciában.

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!