Friss hírek

Perez egyáltalán nem érzi még magát csúcsformában

A Red Bull rutinos versenyzője, Sergio Perez azt mondja, nagyon örül annak, hogy az Emilia-Romagna Nagydíjon szombati időmérő edzésén a pole-ért harcolhatott, elmondása szerint ugyanis még abszolút nem érzi azt, hogy teljesen összecsiszolódott idei versenyautójával.

Perez az idei évben került a Red Bull csapatához, korábban pedig azt mondta, bele fog telni néhány versenyhétvégébe, mire felveszi a tempót.

Ehhez képest a mexikói alig néhány századdal maradt csak le a pole pozícióról Imolában, így természetesen a győzelmet tűzte ki célul a mai versenyre.

Hirdetés
 

„Igen, soha nem voltam még ilyen közel győzelemhez rögtön a rajttól kezdve. Fontos lesz, hogy hideg fejjel versenyezzünk, és a lehető legjobb munkát végezzük ma. Aztán majd meglátjuk, mi sül ki ebből” – mondta a mexikói versenyző vasárnap délután.

„Az is kérdés, hogy eláztat-e bennünket az eső, vagy nem. De remélem, hogy nagyszerű versennyel kápráztathatjuk el a rajongókat.”

Perez azt mondja, egyáltalán nem érzi még úgy, hogy csúcsformában van.

„Azt hiszem, rengeteg. Sok tekintetben még egyáltalán nem vagyok csúcsformában. Szerintem amikor most minden sokkal természetesebbé válik, akkor további javulás várható. Szóval abszolút pozitív, hogy már most ott vagyunk az elejében.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Perez egyáltalán nem érzi még magát csúcsformában
Leclerc szerint a Ferrarinak „mindenben” javulnia kell
Russell tárgyalást kezdeményez az FIA-val a büntetések miatt
Wolff: A Red Bull van annyira domináns, mint a Mercedes 2014-ben
Hamilton: Ez a Red Bull a leggyorsabb autó, amit valaha láttam

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!