Perez egyáltalán nem érzi még magát csúcsformában - F1VILÁG.HU

Perez egyáltalán nem érzi még magát csúcsformában

HIRDETÉS
A Red Bull rutinos versenyzője, Sergio Perez azt mondja, nagyon örül annak, hogy az Emilia-Romagna Nagydíjon szombati időmérő edzésén a pole-ért harcolhatott, elmondása szerint ugyanis még abszolút nem érzi azt, hogy teljesen összecsiszolódott idei versenyautójával.
IMOLA, ITALY - APRIL 17: Second place qualifier Sergio Perez of Mexico and Red Bull Racing climbs from his car in parc ferme during qualifying ahead of the F1 Grand Prix of Emilia Romagna at Autodromo Enzo e Dino Ferrari on April 17, 2021 in Imola, Italy. (Photo by Bryn Lennon/Getty Images)

Perez az idei évben került a Red Bull csapatához, korábban pedig azt mondta, bele fog telni néhány versenyhétvégébe, mire felveszi a tempót.

Ehhez képest a mexikói alig néhány századdal maradt csak le a pole pozícióról Imolában, így természetesen a győzelmet tűzte ki célul a mai versenyre.

„Igen, soha nem voltam még ilyen közel győzelemhez rögtön a rajttól kezdve. Fontos lesz, hogy hideg fejjel versenyezzünk, és a lehető legjobb munkát végezzük ma. Aztán majd meglátjuk, mi sül ki ebből” – mondta a mexikói versenyző vasárnap délután.

„Az is kérdés, hogy eláztat-e bennünket az eső, vagy nem. De remélem, hogy nagyszerű versennyel kápráztathatjuk el a rajongókat.”

Perez azt mondja, egyáltalán nem érzi még úgy, hogy csúcsformában van.

„Azt hiszem, rengeteg. Sok tekintetben még egyáltalán nem vagyok csúcsformában. Szerintem amikor most minden sokkal természetesebbé válik, akkor további javulás várható. Szóval abszolút pozitív, hogy már most ott vagyunk az elejében.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!