Pérez elismerte, bőven van gyenge pontja a Force Indiának - F1VILÁG.HU

Pérez elismerte, bőven van gyenge pontja a Force Indiának

HIRDETÉS

Optimistán várja a 2017-es Forma-1-es szezont Sergio Pérez, ám elismerte, csapata a téli teszteken felismerte az új autó néhány kritikusan gyenge pontját.


Optimistán várja a 2017-es Forma-1-es szezont Sergio Pérez, ám elismerte, csapata a téli teszteken felismerte az új autó néhány kritikusan gyenge pontját.

Pérez a szerdai tesztnapon csak 8. lett, 2 másodperccel elmaradva az élen végző Valtteri Bottastól.

A Force India versenyzője elárulta, nem minden megy a tervek szerint, mégis reméli, az Ausztrál Nagydíjra jó formában lesznek.

„Sok megszakítás volt. Először egy korai fékprobléma, majd néhány piros zászló hátráltatott minket, ezért nem sikerült teljesen elvégeznünk a programot. De azt gondolom, folyamatosan tanulunk” – mondta Pérez a tegnapi tesztnap után.

„Úgy vélem, a csapat szerdán az autó sok gyenge pontját felismerte, amelyek elég kritikusak. Viszont úgy gondolom, idő kérdése, és megoldjuk ezeket, mert szerintem könnyű orvosolni az efféle problémákat.”

A 27 esztendős versenyző hozzátette, biztos abban, hogy az erőviszonyok csak a szezon elején derülnek majd ki.

„Optimista vagyok. Mint mindig, most sem fontos, hol állunk a teszteken – az számít, az abu dhabi szezonzárón miképp végzünk. De optimistán várom az idényt, még nagy utat kell megtenni.”

Arra a kérdésre, hogy a melbourne-i idénynyitóig van-e elég ideje a Force Indiának a problémák megoldására, Pérez így felelt: „Nyilván a csapat nagyon keményen dolgozik azon, hogy előálljon új fejlesztésekkel Ausztráliában.”

„Remélhetőleg a legtöbb problémát meg tudjuk oldani Melbourne-re, de ha nem, a második, vagy harmadik futamon már jó formában leszünk.”

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!