Friss hírek

Perez elkezdett szédülni az időmérő alatt

Nem érezte jól magát a Forma-1-es Magyar Nagydíj időmérő edzése közben Sergio Perez, aki ennek ellenére a 4. rajthelyet csípte el a Hungaroringen.

A Racing Point autói varázslatos formát mutatnak a mogyoródi hétvégén, erről tanúskodik az is, hogy a csapat versenyzői kibérelték a második rajtsort a szombati kvalifikáción.

Perez kevesebb mint 2 tizedmásodperccel maradt alul csapattársával, Lance Stroll-lal szemben, az időmérő után viszont bevallotta, nem érezte teljesen jól magát.

„Jó eredményt szerzett a csapat, de az én részemről sok minden történt” – mondta a mexikói.

„Az időmérő alatt nem éreztem magam 100 százalékos állapotban fizikailag. Valamiért elkezdtem szédülni az edzésen.”

Arra a kérdésre, hogy pontosan mik voltak a problémái, a mexikói hozzátette: „Nem tudom. Kicsit fáj a nyakam tegnap óta. Hirtelen történt. Fáj egy kicsit, de aztán hirtelen elkezdtem szédülni a pálya egyes részein.”

„Viszont a negyedik hely egy remek eredmény holnapra.”

Perez azt mondja, szerinte az időmérős problémák nem fogják hátráltatni a vasárnapi futamon.

„Nagyszerű eredményt ért el a csapat. Egész végig jónak tűntünk. Igen, nagyon örülök a csapat eredményének. És remélhetőleg holnap is össze tudjuk tenni a dolgokat a versenyen, és sok pontot gyűjthetünk.”

„A tempónk jó. A közepes keverékkel kezdünk, ebből pedig profitálhatunk. Úgy hisszük, hogy a lágyabb gumi küszködni fog majd az első etapban.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!