Friss hírek

Perez elkezdett tárgyalni a Red Bull-lal 2023-ról

Megkezdődtek a tárgyalások Sergio Perez és a Red Bull Racing Forma-1-es csapata között a 2023-as idényről – erősítette meg a mexikói versenyző a világbajnoki sorozat következő állomásának helyszínén, Barcelonában.

Perez tavaly szerződött az osztrák csapathoz, teljesítménye pedig meggyőzte a Red Bullt abban, hogy a 2022-es szezonra is szerződést kínáljon neki. A rutinos pilóta kontraktusa az idény végéig szól, ám természetesen szeretne jövőre is a Red Bullnál versenyezni – döntés azonban még nem született a jövőjéről.

A Spanyol Nagydíj helyszínén Perez ugyanakkor elárulta, elkezdődtek az egyeztetések.

Hirdetés
 

„Elkezdtünk tárgyalni, de nem sietős a dolog, nem kell minél hamarabb jutnunk valamire” – fogalmazott a Red Bull versenyzője.

A Red Bull kétségkívül Max Verstappenre épít, akivel nemrég 2028 végéig hosszabbítottak szerződést – Perez mindazonáltal erős helyzetben van, hiszen tavaly tökéletes szárnysegédje volt a hollandnak. Teljesítményével pedig Christian Horner csapatfőnök is elégedett.

„Checo nagyszerű munkát végzett, nagyon magas szinten vezet” – mondta a szakember. „Idén kényelmesebben érzi magát a csapatnál, és szerintem az autó is jobban fekszik neki, mint tavaly. Elégedettek vagyunk a munkájával. Viszont még csak pár versenyen vagyunk túl, még nagyon korai szakaszában járunk az évnek.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!