Perez elnézést kért a Red Bulltól az elfogadhatatlan hibáért - F1VILÁG.HU

Perez elnézést kért a Red Bulltól az elfogadhatatlan hibáért

HIRDETÉS
Sokba került Sergio Perez számára az a hiba, amit az időmérő edzésen elkövetett – a mexikói versenyző a monacói futam után elnézést kért a Red Bull teljes csapatától.
Sergio Perez Red Bull

Perez csak az utolsó helyről rajtolhatott Monte-Carlóban, autóját ugyanis összetörte az időmérő edzésen. Bár a verseny első szakaszában szépen lépkedett előre, végül nem tudta átverekedni magát a mezőnyön, a hajrában érkezett eső pedig további bonyodalmakat okozott számára.

A Red Bull versenyzője végül csak a 16. helyen ért célba, így nem tudott pontot szerezni, miközben csapattársa, egyben bajnoki riválisa, Max Verstappen megnyerte a futamot. Perez hátránya a történtek után 39 pontra nőtt a tabellán, a monte-carlói versenyt követően pedig elnézést kért csapatától

„Megfizettük az árát az időmérős hibámnak. Nagyon drága hiba volt, és elnézést kell kérnem az egész csapattól, mert elfogadhatatlan egy ilyesfajta hibát elkövetni” – mondta a mexikói versenyző. „Tovább kell lépnem és tanulnom kell belőle. Nem engedhetek meg újabb nullázást a bajnokság során.”

„A versenyem egészen jól haladt. Aztán sajnos nagyon hamar forgalomba kerültem. Majd jött az eső, és mi voltunk az utolsók, akik kiálltunk. Aztán nekimentem a falnak, nagy volt a káosz.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!