Pérez feledtetné a magyarországi hétvégét

Első belgiumi pontjaira hajt a hétvégén a Force India Forma-1-es csapatának versenyzője, Sergio Pérez.


Első belgiumi pontjaira hajt a hétvégén a Force India Forma-1-es csapatának versenyzője, Sergio Pérez.

Az indiai kiscsapat kiábrándítóan szerepelt a legutóbbi, magyarországi versenyen, hiszen mind Nico Hülkenberg, mind Pérez nem tudta befejezni a futamot – utóbbi versenyző hatalmasat bukott a Hungaroring célegyenesében.

A Forma-1 mezőnye hétvégén Belgiumba, a legendás spái versenypályára látogat, ahol Péreznek eddigi pályafutása során még soha nem jött össze a pontszerzés.

„Imádom a belga pályát – fantasztikus kanyarok és rendkívüli történelem jellemzi” – mondta a mexikói versenyző.

„A versenyzés mindig intenzív, mert rengeteg előzési lehetőség kínálkozik, főleg az 5-ös kanyarban, ha sikerül jól keresztülmenni az Eau Rouge-ban. Érdekes lesz majd látni, hogy ezekkel az autókkal milyen lesz majd teljesíteni az Eau Rouge-t, és hogy menni fog-e padlógázzal.”

„Soha nem szereztem még pontot Spában, szóval ez az elsődleges célom. És muszáj magunk mögött hagyni a magyarországi csalódottságot. Spában nagyon fontos a motorerő, és úgy gondolom, jól tudunk majd teljesíteni itt. Ráadásul az esőre is számítani kell, szóval elég kiszámíthatatlan hétvége vár ránk.”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!