Könnyes lett Leclerc szeme Perez ünneplését látva - F1VILÁG.HU

Könnyes lett Leclerc szeme Perez ünneplését látva

HIRDETÉS
Érzelmes telefonhívással gratulált a hazai versenyén, Mexikóban dobogós helyet elérő Sergio Pereznek a Ferrari ifjú titánja, Charles Leclerc.
MEXICO CITY, MEXICO - NOVEMBER 07: Race winner Max Verstappen of Netherlands and Red Bull Racing and third placed Sergio Perez of Mexico and Red Bull Racing celebrate in parc ferme during the F1 Grand Prix of Mexico at Autodromo Hermanos Rodriguez on November 07, 2021 in Mexico City, Mexico. (Photo by Mark Thompson/Getty Images) Antonio Perez

A Red Bull versenyzője Max Verstappen és Lewis Hamilton mögött a 3. helyen ért célba vasárnap, a helyszínre kilátogató mexikói rajongók hatalmas örömére.

Perez ünnepi pillanatait a család öröme tette még felemelőbbé – édesapjával madarat lehetett volna fogatni a verseny után.

Antonio Perez Garibay a Marca című lap mexikói kiadásának árulta el a minap, a Ferrari versenyzője, Charles Leclerc a vasárnapi versenyt követően telefonon beszélt fiával.

„Checót felhívta Charles Leclerc és azt mondta, ’Checo, fogalmad sincs, mennyire boldoggá tett, amikor láttam, ahogy a szüleid ünnepelnek; könnybe lábadt a szemem, bárcsak az én édesapám is látna engem’. Nem tudtam, hogy Charles édesapja már elhunyt” – fogalmazott Antonio Perez Garibay.

Leclerc édesapja, Hervé Leclerc 2017 júniusában hunyt el, amikor a fiatal monacói pilóta még a Forma-2-es bajnoki címért csatázott – és végül meg is nyerte azt.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!