Friss hírek

Perez: Harcban leszünk az időmérőn!

Csak a 10. legjobb idővel zárta a Forma-1-es Belga Nagydíj nyitónapját Sergio Perez, a mexikói azonban azt mondja, szerinte harcban lehetnek a legjobb helyekért a szombati időmérőn.

A második szabadedzésen Max Verstappen volt a leggyorsabb, Perez azonban a másik Red Bull-lal egyértelműen nem a legjobb köridőkre ment rá. A rutinos pilóta így végül a 10. helyen zárt, elmondása szerint azonban a Red Bull autója ütőképesnek tűnik Spában.

„Érzésre jó az autó, és szerintem remek potenciál van bennünk erre a hétvégére” – fogalmazott Perez. „Érdekes lesz, mit hoz az időjárás szombaton, hiszen az nyilván hatással van arra, ahogy konfiguráljuk az autót. De várom már.”

„Szerintem harcban leszünk, és képesek leszünk jó időmérőt futni. A tempó erős volt ma, és érdekes lesz látni, ki mennyire lesz erős, amikor össze kell rakni a kört a Q3-ban.”

„Rengeteg információt gyűjtöttünk a két szabadedzés során, most pedig le fogunk ülni, és kielemezzük ezeket, hogy a lehető legjobb csomag álljon rendelkezésünkre szombaton.”

Perez szerződését nemrég 2022 végéig hosszabbította meg a Red Bull, így eldőlt, hogy jövőre is ő lesz Max Verstappen csapattársa az osztrák istállónál.

„Nagyszerű, hogy véglegesítettük szerződésemet a Red Bull-lal a jövő évre, így minden energiámmal az idei szezonra fókuszálhatok” – mondta a mexikói.

„Nagyon élvezem, hogy tagja lehetek ennek a csapatnak, szóval boldogan folytatom velük 2022-ben. De jelenleg erre a hétvégére összpontosítok, és a lehető legjobb eredmény elérésére.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!