Perez hisz a Red Bull támogatásában: Korábban csak egyautós csapat voltak! - F1VILÁG.HU

Perez hisz a Red Bull támogatásában: Korábban csak egyautós csapat voltak!

Sergio Perez azt mondja, maximálisan biztos abban, hogy ugyanúgy megkapja a támogatást a Red Bulltól a világbajnoki cím megnyeréséhez, ahogy csapattársa, Max Verstappen.

A mexikói versenyző győzött a szezon második versenyén, Dzsiddában, így csupán egyetlen pont választja el világbajnoki éllovas csapattársától, Verstappentől. A mexikói pilóta harmadik évét kezdte meg az osztrák csapatnál, és bár eddig jobbára csak másodhegedűs volt a holland mögött, idén szeretne a vb-trófeáért harcolni.

Perez azt mondja, érkezésekor a Red Bull jobbára „egyautós” istálló volt, most viszont érzi a csapat teljes támogatását, így nem tart attól, hogy ebben a tekintetben Verstappen előnyt élvez vele szemben.

 

„Teljes mértékben hiszek ebben. Persze, amikor megérkeztem a csapathoz, nagyon mások voltak a dolgok. Alapvetően csak azért versenyeztek két autóval, mert muszáj volt” – mondta a mexikói. „Most már elmondhatom, hogy tényleg a csapat tagjának érzem magam. Azt érzem, hogy megvan a helyem, tisztelnek, és szerintem ez versenyzőként igazán jó.”

„Őszintén hiszek abban, hogy megvan a csapat teljes támogatása, mint ahogy Maxnak is, és hogy minden lehetőséget megkapok arra, hogy megnyerjem a bajnokságot, ahogy Max.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Perez hisz a Red Bull támogatásában: Korábban csak egyautós csapat voltak!
Sajtóhír: Nem lesz verseny Dél-Afrikában, marad a Belga Nagydíj a naptárban
A Sauber-főnök még a 45 éves Alonsót is leszerződtetné
Aston Martin: Ki kell derítenünk, miért szenvedtünk a verseny elején
Főnöke szerint elképesztő, hogy Verstappen a telefoncsörgést is felismeri az autóban ülve

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!