Friss hírek

Perez jobban teljesítene 2012-ben

A Sauber újonca, Sergio Perez meg van győződve arról, hogy második F1-es szezonjában sokkal jobb teljesítményt fog majd nyújtani – a mexikói idén eddig 8 pontot szerzett.A Sauber újonca, Sergio Perez meg van győződve arról, hogy második F1-es szezonjában sokkal jobb teljesítményt fog majd nyújtani.

A mexikói tehetség idén mutatkozott be a királykategóriában a Sauber színeiben, a csapat pedig a Magyar Nagydíj hétvégéjén jelentette be, hogy jövőre is számít szolgálataira.

Perez a szezon eddig eltelt felében 8 pontot szerzett csapatának, és meg van győződve arról, hogy jövőre építhet az idei tapasztalatokra.

„Azt hiszem, sokkal erősebb leszek” – fogalmazott az ifjú versenyző az Autosport kérdésére.

„Nem csak a pályán, de azon kívül is. Amikor az ember megérkezik a Forma-1-be, észreveszi, hogy ez egy teljesen más világ, és fiatal versenyzőként időbe telik, amíg megszokod.”

„A jövő év szerintem sokkal normálisabb lesz számomra, és sokkal jobb is. Ez a célom: szeretnék egy sokkal jobb második szezont.”

Perez hozzátette, az, hogy nemrégiben meghosszabbították szerződését, nagy megnyugvással tölti el, hiszen egy teljesen mértékben munkájára összpontosíthat.

„Természetesen mindig segít, ha az ember korán tudja, hogy mit fog csinálni a következő évben. Versenyzőként az ember arra törekszik, hogy jövője szempontjából a lehető legjobb utat válassza, és azt hiszem, jó, hogy a Saubernél maradhatok. Részemről ez nyilvánvalóan nagyon egyértelmű döntés volt.”

„Az idei év eddig elég hullámzó volt. A monacói baleset nem segített. Ausztrália után Malajziában és Sanghajban volt némi balszerencsém, de mindig megvolt a tempónk, ez pedig nagyon fontos. Sajnos a baleset nem segített, hiszen veszítettem a lendületből, és nem könnyű újra megtalálni a ritmust egy ilyen komoly ütközés után.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Ezeket is ajánljuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!