Friss hírek

Perez: Küszködés után remek rajtpozíció

A nehéz hétvégét követően sikerült jó időmérőt futnia Spielbergben a Red Bull rutinos versenyzőjének, Sergio Pereznek.

A mexikói pilóta a 3. rajtkockát csípte el az Osztrák Nagydíjon, habár egész hétvégén küszködött autójának egyensúlyával.

Perez azt mondja, nagyon örül a jó rajtpozíciónak, mert úgy érzi, versenytempóban erősebbek lehetnek ma délután.

Hirdetés
 

„Azt gondolom, nagyon nehezen alakult eddig a hétvége” – mondta a mexikói. „Egész végig kerestük az egyensúlyt. Rengeteg kompromisszumot kötöttünk, rengeteg változtatást hajtottunk végre, próbáltuk felfedezni az autót ezen a második hétvégén, hogy többet tanuljunk róla.”

„És aztán végül sikerült egy tisztességes kört futni. A legfontosabb, hogy jó rajtpozíciót szereztünk a versenyre, mert határozottan azt gondolom, hogy a futamon erősebbek vagyunk, mint az időmérőn. Szóval várom már a vasárnap délután. Azt hiszem, lesz még keresnivalónk a lágyabb gumikkal. De nem lesz olyan sima verseny, mint talán a múlt hétvégi.”

Arra a kérdésre, hogy mi lesz a célja a szezon 9. versenyén, Perez így felelt: „Hogy annyi pontot gyűjtsek a csapatnak, amennyit csak tudok. Hogy jó rajtot vegyek, menedzseljem a versenyemet, és maximalizáljak mindent. Szerintem jó potenciál lesz bennünk, a legtöbbet kell kihoznunk magunkból.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!