Perez maradt az élen Barcelonában - F1VILÁG.HU

Perez maradt az élen Barcelonában

HIRDETÉS

Annak ellenére, hogy nem javított reggeli időeredményén, Sergio Perez maradt az élen az e heti tesztprogram harmadik napján Barcelonában.


Annak ellenére, hogy nem javított reggeli időeredményén, Sergio Perez maradt az élen az e heti tesztprogram harmadik napján Barcelonában.

A Sauber istálló mexikói versenyzője, aki a Pirelli lágy abroncsain megfutott 1:22.094-es idejével az élről vágott neki a délutáni tréningnek, megnyerte a mai edzést, mivel legtöbb versenyzőtársához hasonlóan, délután már több üzemanyaggal körözött.

Jenson Button egyike volt azon kevés versenyzőnek, aki a délután folyamán nem váltott, és a hosszú etapok helyett rövideket teljesített, így 9 ezreddel lemaradva Perez mögött, a második helyre hozta be a McLarent.

Daniel Ricciardo volt a legaktívabb versenyzője a maga 130 körével. A Toro Rosso ausztrál versenyzője egy 35 körös etapot is teljesített a lágy gumikon kora délután, ám később már a többiekhez hasonlóan, képtelen volt slick gumikra váltani a hirtelen zápor miatt.

Felipe Massa a negyedik helyre hozta be a Ferrarit, és Ricciardóhoz hasonlóan intermediate gumikkal futott a délutáni esőben. Paul di Resta volt a következő a sorban a Force Indiával. Mindössze pár perccel az eső eleredte előtt fejezte be 52 körös verseny szimulációját.

Mindössze egyetlen egyszer került elő a piros zárszó, mikor a délután folyamán Bruno Senna autója megállt a La Caixa visszafordítóban. A Williams brazil pilótája a hatodik helyen végzett.

Mögötte Heikki Kovalainen (Caterham) és Mark Webber (Red Bull) végzett, utóbbi egyetlen hosszú etapot sem teljesített a nap folyamán.

Az utolsó két helyen Nico Rosberg (Mercedes) és Kimi Räikkönen (Lotus) végzett. Az egykori világbajnok a délelőtt folyamán sokat volt a garázsban, kormánygondok miatt, összesen csak 43 kört teljesített.

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!