Friss hírek

Perez: Meg fogjuk ezt vitatni csapaton belül

A leintés utáni feldúltságát követően már higgadtan állt a kamerák elé a vasárnapi Brazil Nagydíjat követően Sergio Perez, a mexikói azonban azt mondja, meg fogják vitatni, Max Verstappen miért is nem engedte el őt maga mellett az interlagosi verseny utolsó körében.

Ahogyan arról lapunk is beszámolt, Verstappen az utolsó biztonsági autós periódus után ment el Perez mellett, aki jelenleg is harcban van az összetett pontverseny 2. helyéért. Emiatt Verstappent a verseny végén megkérték arra, engedje vissza maga elé csapattársát, a holland azonban meglehetősen nyers stílusban visszautasította a csapat kérését.

Perez a leintés után a rádión azt mondta, Verstappen megmutatta, „ki is ő valójában”, a történtekért pedig maga Christian Horner csapatfőnök kért elnézést tőle. A mexikói versenyző a leintést követően a paddockban értékelte a verseny eseményeit – azt mondta, a hajrában egész egyszerűen szenvedett a gumikkal.

Hirdetés
 

„Nagyon csalódott vagyok, rosszból a még rosszabba kerültünk a biztonsági autós periódus után, rossz gumikon voltunk, és gyakorlatilag csak utas voltam az autóban” – mondta a mexikói. „Nem tudtam felmelegíteni az abroncsokat, és csak néztem, ahogy elmennek mellettem. Szóval nagyon-nagyon csalódott vagyok.”

Verstappen ellenszegülésével kapcsolatban a rutinos pilóta annyit mondott: „Olyasvalami ez, amit meg fogunk majd vitatni csapaton belül, tovább fogunk lépni, és tovább dolgozunk csapatként.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Perez: Meg fogjuk ezt vitatni csapaton belül
Sainz: A debütálásom óta nem tanultam annyit az F1-ben, mint idén
Változhatnak a motorcsere miatti büntetések a Forma-1-ben
Brundle: Binotto Ferraritól való távozása egy kicsit furcsa
Bővíti infrastruktúráját az Audi az F1-es csatlakozás előtt
Hivatalos: Nem lesz Kínai Nagydíj 2023-ban sem

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!