Friss hírek

Perez megbánt néhány dolgot, amit Verstappenről mondott

A Red Bull versenyzője, Sergio Perez elismerte, megbánt néhány dolgot azok közül, amiket mondott a pillanat hevében a múlt hétvégi Brazil Nagydíjon történtek után. A mexikói azt mondja, maguk mögött hagyják a történteket, és újra egy csapatként dolgoznak.

Perez továbbra is harcban van az összetett pontverseny 2. helyéért Charles Leclerc ellen, ezért különösen jól jött volna számára, ha a múlt hétvégi, interlagosi versenyen egy hellyel előrébb tud végezni a 7. helynél. Erre lehetősége is lett volna, csapattársa, Max Verstappen azonban nem fogadott szót a Red Bullnak, mire Perez a rádión azt mondta, a holland megmutatta „ki is ő valójában”.

Perez a verseny után is csalódottan nyilatkozott, a mexikói versenyző azonban alaposan átbeszélte a történteket a Red Bull-lal és Verstappennel, így tisztázták az ügyet.

Hirdetés
 

„Az F1 nyilvánvalóan egy nagyon érzelemdús sport” – mondta a mexikói. „Nincs még egy olyan sportág, ahol élőben beszélheted ki magad, csak az F1-ben fordul ez elő. Szóval rengeteg érzelem van a mondandókban.”

„Nyilvánvalóan sok dolgot bánok, amit mondtam a verseny után, hiszen most újra olyan a kapcsolatunk Maxszal, mint amilyen volt, mindketten egy csapatban vagyunk, és mindenki készen áll arra, hogy tovább lépjen.”

„Mindenki nehéz helyzetbe lett sodorva, Max, a csapat és én is. Azt gondolom, kezelhettük volna jobban is a helyzetet. Nyilvánvalóan tanulni fogunk belőle, és másképp csináljuk a dolgokat a jövőben. És ennek így is kell lennie, a paddockban minden csapat tanult.”

„Szerencsére csak a kör utolsó 100 méterén tudtam meg, hogy nem fogja visszaadni nekem a pozíciót. Nyilvánvalóan rossz érzés volt. De azt gondolom, képes vagyok arra, hogy magunk mögött hagyjuk ezt. A prioritás számomra az, hogy jó munkakörnyezetben dolgozzak, és bízhassak a csapattársamban, a csapatomban. Ez számomra a prioritás.”

Perez abban bízik, a hétvégi Abu Dhabi Nagydíjon, a szezon utolsó versenyén újra számíthat majd csapattársára.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Perez megbánt néhány dolgot, amit Verstappenről mondott
Beváltak az új szabályok, jóval több előzés volt idén az F1-ben
Ocon csalódottan figyelte Alonso néhány kritikáját
Sajtóhír: Binotto önként távozik a Ferrari csapatfőnöki posztjáról!
10 éve intett búcsút az F1-nek Michael Schumacher
Schumacherrel egy abu dhabi hotel előcsarnokában közölték kirúgását

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!