Perez megbánt néhány dolgot, amit Verstappenről mondott - F1VILÁG.HU

Perez megbánt néhány dolgot, amit Verstappenről mondott

HIRDETÉS
A Red Bull versenyzője, Sergio Perez elismerte, megbánt néhány dolgot azok közül, amiket mondott a pillanat hevében a múlt hétvégi Brazil Nagydíjon történtek után. A mexikói azt mondja, maguk mögött hagyják a történteket, és újra egy csapatként dolgoznak.
ABU DHABI, UNITED ARAB EMIRATES - NOVEMBER 17: Max Verstappen of the Netherlands and Oracle Red Bull Racing and Sergio Perez of Mexico and Oracle Red Bull Racing pose with the Red Bull Racing team for their End of Season Team Photo during previews ahead of the F1 Grand Prix of Abu Dhabi at Yas Marina Circuit on November 17, 2022 in Abu Dhabi, United Arab Emirates. (Photo by Bryn Lennon/Getty Images)

Perez továbbra is harcban van az összetett pontverseny 2. helyéért Charles Leclerc ellen, ezért különösen jól jött volna számára, ha a múlt hétvégi, interlagosi versenyen egy hellyel előrébb tud végezni a 7. helynél. Erre lehetősége is lett volna, csapattársa, Max Verstappen azonban nem fogadott szót a Red Bullnak, mire Perez a rádión azt mondta, a holland megmutatta „ki is ő valójában”.

Perez a verseny után is csalódottan nyilatkozott, a mexikói versenyző azonban alaposan átbeszélte a történteket a Red Bull-lal és Verstappennel, így tisztázták az ügyet.

„Az F1 nyilvánvalóan egy nagyon érzelemdús sport” – mondta a mexikói. „Nincs még egy olyan sportág, ahol élőben beszélheted ki magad, csak az F1-ben fordul ez elő. Szóval rengeteg érzelem van a mondandókban.”

„Nyilvánvalóan sok dolgot bánok, amit mondtam a verseny után, hiszen most újra olyan a kapcsolatunk Maxszal, mint amilyen volt, mindketten egy csapatban vagyunk, és mindenki készen áll arra, hogy tovább lépjen.”

„Mindenki nehéz helyzetbe lett sodorva, Max, a csapat és én is. Azt gondolom, kezelhettük volna jobban is a helyzetet. Nyilvánvalóan tanulni fogunk belőle, és másképp csináljuk a dolgokat a jövőben. És ennek így is kell lennie, a paddockban minden csapat tanult.”

„Szerencsére csak a kör utolsó 100 méterén tudtam meg, hogy nem fogja visszaadni nekem a pozíciót. Nyilvánvalóan rossz érzés volt. De azt gondolom, képes vagyok arra, hogy magunk mögött hagyjuk ezt. A prioritás számomra az, hogy jó munkakörnyezetben dolgozzak, és bízhassak a csapattársamban, a csapatomban. Ez számomra a prioritás.”

Perez abban bízik, a hétvégi Abu Dhabi Nagydíjon, a szezon utolsó versenyén újra számíthat majd csapattársára.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!