Pérez: Mexikó mindenkit lenyűgöz majd - F1VILÁG.HU

Pérez: Mexikó mindenkit lenyűgöz majd

A McLaren Mercedes ifjú versenyzője, Sergio Pérez meg van győződve arról, a Forma-1 mezőnyét 2014-ben le fogja majd nyűgözni Mexikó.


A McLaren Mercedes ifjú versenyzője, Sergio Pérez meg van győződve arról, a Forma-1 mezőnyét 2014-ben le fogja majd nyűgözni Mexikó.

Az előzetes versenynaptárban a mexikóvárosi futam is helyet kapott, ám a versenypálya szerződését még nem véglegesítették.

Pérez állítja, rendkívüli versenyt látunk majd Mexikóban, ha a Forma-1 valóban visszatér hazájába.

„A Forma-1 meg fog döbbenni azon, mennyire népszerű lehet egy nagydíj mindössze egy futam során” – fogalmazott a McLaren versenyzője.

„A mexikói emberek rendkívül lelkesek, és ez egy fantasztikus hír hazám számára. Én magam is érintett vagyok, és tudom, hogy mennyit fejlődtek, és mindenki keményen dolgozik.”

„Az emberek mindig arról beszélnek, mennyire rossz is Mexikó, szóval azt gondolom, ez egy igazán nagyszerű lehetőség számunkra, hiszen megmutathatjuk a világnak, milyen jó ország is vagyunk.”

„Remek példát láthattunk Austinban is, ahol rengeteg mexikói volt jelen.”

Mexikóváros utoljára 1992-ben látta vendégül a Forma-1 mezőnyét.

„Még soha nem versenyeztem itt, csak tesztelni volt lehetőségem” – mondta Pérez. „De gyakran jártam már a pályán, szóval pontosan tudom, milyen jó a pálya. Fel kell újítaniuk, de elég időnk van.”

„Szükség lesz pár hónapnyi munkára, ezért is fontos, hogy elkezdjünk dolgozni, és véglegesítsük a szerződést. Azt hiszem, a bokszutcai létesítményeken is javítani kell, és talán néhány kanyaron is.”

„Az IndyCar versenyzett itt nemrég, szóval azt hiszem, a bukóterek elég nagyok. Nyilván van lehetőség a fejlődésre, és azt hiszem, alkalmas lesz majd a pálya a Forma-1-es verseny rendezéséhez.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!