Perez mihamarabb leülne tárgyalni a Red Bull-lal a folytatásról - F1VILÁG.HU

Perez mihamarabb leülne tárgyalni a Red Bull-lal a folytatásról

HIRDETÉS
A Red Bull versenyzője, Max Verstappen azt reméli, még a nyári szünetet megelőzően sikerül megállapodnia csapatával a folytatásról.
SPIELBERG, AUSTRIA - JUNE 24: Sergio Perez of Mexico and Red Bull Racing talks in the Drivers Press Conference during previews ahead of the F1 Grand Prix of Styria at Red Bull Ring on June 24, 2021 in Spielberg, Austria. (Photo by Christian Bruna - Pool/Getty Images)

A mexikói pilóta az idei évre szerződött a Red Bull Racinghez, és jelenleg az egyéni pontverseny 3. helyét foglalja el, miközben jó eredményeinek is köszönhetően az osztrák istálló jelenleg élen áll a konstruktőrök versenyében.

Perezzel 1 évre szóló szerződést kötött a Red Bull, ám ha a folytatásban is ilyen jó eredményeket ér el, kiérdemelheti a szerződéshosszabbítást.

A rutinos versenyző azt mondja, még nem ültek le egyeztetni a jövő évről, ám arra számít, hogy a triplaforduló után, tehát a jövő hétvégi Osztrák Nagydíjat követően megkezdhetik az egyeztetéseket.

„Szerintem most eléggé el vagyunk foglalva a versenyekkel, három futam egyhuzamban” – mondta a mexikói Spielbergben. „Lesz majd egy kis szünet utána, amikor beszélni tudunk róla, és remélhetőleg nem tart túl sokáig.”

Perez tavaly a Racing Point csapatánál végül elveszítette ülését, amikor kiderült, hogy az idén már Aston Martin néven szereplő istálló leszerződteti Sebastian Vettelt.

„Nincs jó tapasztalatom azzal kapcsolatban, ha ilyen sokáig tart” – fogalmazott a Red Bull versenyzője.

„Természetes dolognak tartom, hogy ha jól érzed magad egy csapatnál, jól együtt tudsz dolgozni velük, és ez fordítva is igaz, akkor ennek simán kell mennie – így kipipálhatjuk az ügyet, és a megfelelő dolgokra fókuszálhatunk.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!