Friss hírek

Perez mihamarabb leülne tárgyalni a Red Bull-lal a folytatásról

A Red Bull versenyzője, Max Verstappen azt reméli, még a nyári szünetet megelőzően sikerül megállapodnia csapatával a folytatásról.

A mexikói pilóta az idei évre szerződött a Red Bull Racinghez, és jelenleg az egyéni pontverseny 3. helyét foglalja el, miközben jó eredményeinek is köszönhetően az osztrák istálló jelenleg élen áll a konstruktőrök versenyében.

Perezzel 1 évre szóló szerződést kötött a Red Bull, ám ha a folytatásban is ilyen jó eredményeket ér el, kiérdemelheti a szerződéshosszabbítást.

A rutinos versenyző azt mondja, még nem ültek le egyeztetni a jövő évről, ám arra számít, hogy a triplaforduló után, tehát a jövő hétvégi Osztrák Nagydíjat követően megkezdhetik az egyeztetéseket.

„Szerintem most eléggé el vagyunk foglalva a versenyekkel, három futam egyhuzamban” – mondta a mexikói Spielbergben. „Lesz majd egy kis szünet utána, amikor beszélni tudunk róla, és remélhetőleg nem tart túl sokáig.”

Perez tavaly a Racing Point csapatánál végül elveszítette ülését, amikor kiderült, hogy az idén már Aston Martin néven szereplő istálló leszerződteti Sebastian Vettelt.

„Nincs jó tapasztalatom azzal kapcsolatban, ha ilyen sokáig tart” – fogalmazott a Red Bull versenyzője.

„Természetes dolognak tartom, hogy ha jól érzed magad egy csapatnál, jól együtt tudsz dolgozni velük, és ez fordítva is igaz, akkor ennek simán kell mennie – így kipipálhatjuk az ügyet, és a megfelelő dolgokra fókuszálhatunk.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Exkluzív információk: a Hungaroringről jelentkezünk!

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!