Orosz Nagydíj

Ne maradj le! Ez történik az Orosz Nagydíj helyszínén, Szocsiban!

Perez mindenkit meglepett teljesítményével

Sergio Perez elégedettségének adott hangot a pénteki edzésnapot követően, hiszen elmondása szerint nem is mutatkozhatott volna be jobban a Forma-1-ben.


Sergio Perez elégedettségének adott hangot a pénteki edzésnapot követően, hiszen elmondása szerint nem is mutatkozhatott volna be jobban a Forma-1-ben.

A Sauber mexikói versenyzője csapattársát megelőzve, az előkelő nyolcadik helyen végzett a délutáni szabadedzésen Melbourne-ben, ahol kezdetét vette az idei szezon a Forma-1-ben.

„Nagyon elégedett vagyok az első napommal” – mondta az újonc. „A második edzés különösen jól sikerült. Semmi problémám nem volt a pálya megtanulásával, és nagyon gyorsan alkalmazkodni tudtam a körülményekhez, otthonosan éreztem magam.”

„Ami az autó beállításait illeti, jó irányba haladunk, azonban ki kell még találnunk néhány módosítást szombatra. Már alig várom a holnapi napot, mert az számít csak igazán.”

Bár márkatársa, Kamui Kobayashi csak a tizenötödik helyen zárta a délutáni tréninget, szintén magabiztosan nyilatkozott.

„Úgy gondolom, hogy az autó összességében nem rossz, és nagyon sokat tanultunk az új Pirelli gumikról, miközben először használtuk azokat ezen a pályán” – mondta a japán.

„Nagyon fontos, hogy megértsd, miként kell bánni a gumikkal, különösen figyelembe véve a pálya hőmérsékletét. Az első edzésen hosszú etapokat teljesítettem egy garnitúra gumival.”

„A második edzésen nem volt elég időnk arra, hogy megvárjuk, hogy a legjobb állapotba kerüljenek az abroncsok, mert nagyon sűrű volt a program. Most az a dolgunk, hogy megvizsgáljuk, miként tudunk javítani az autó egyensúlyán holnapra.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Lépj be a paddockba! Ez történik Szocsiban!