Friss hírek

Perez: Mindent átbeszéltünk Verstappennel

Átbeszélte a vasárnapi Brazil Nagydíjon történteket Max Verstappennel a Red Bull pilótája, Sergio Perez, aki biztos benne, a jövőben csapattársa is az istálló érdekeit helyezi a sajátjai elé.

Verstappen az interlagosi versenyen a Red Bull utasítását megtagadva nem engedte el maga mellett a bajnoki összetett 2. helyéért küzdő Perezt, mint mondta, megvoltak az okai erre. Hogy mik, azt nem árulta el, ám a pletykák szerint a kétszeres világbajnok még Monacóban rágott be Perezre, amikor a mexikói az időmérő edzésen a korlátnak ütközött autójával, megfosztva ezzel őt a javítás lehetőségétől.

Verstappen a vasárnapi verseny után elbeszélgetett a Red Bull vezetőségével, és magával Perezzel is. A mexikói pilóta azt mondja, tisztázták a helyzetet, és biztos benne, a hétvégi Abu Dhabi Nagydíjon már csapattársa is az istálló érdekeit tartja szem előtt.

Hirdetés
 

„Megtartjuk ezt az egészet csapaton belül, és tovább lépünk” – mondta a mexikói a Motorsport.com című lap kérdésére. „Nyilván csalódott vagyok, főleg azok után, amiket én tettem. De felnőttek vagyunk, és csapatként tovább fogunk lépni.”

„Nyilvánvalóan rengeteget tettem érte a múltban, ez nem titok. De azt gondolom, jó ezt a diskurzust házon belül tartani, és csapatként fogunk tovább lépni.”

A rutinos versenyző azt mondja, tisztázták a helyzetet: „Igen, határozottan. Másnak nem lenne értelme. Más lesz a helyzet Abu Dhabiban, és a továbbiakban. Mindig a csapatot fogjuk a saját érdekeink elé helyezni.”

Perez hétfőn saját Instagram-oldalán is üzent a rajongóknak, itt azt írta, tisztázták a történteket Verstappennel.

„Mindent átbeszéltünk Maxszal és a csapattal a minap, és mindent házon belül tartunk. Már most magunk mögött hagytuk a történteket, és úgy folytatjuk a munkát, mint az a nagyszerű csapat, mely eddig is voltunk” – írta a Red Bull pilótája.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Perez: Mindent átbeszéltünk Verstappennel
Russell: Készen állok, hogy világbajnok legyek
Kiderült, hol lesznek F1-es sprintfutamok jövőre
Alonso frusztrált ugyan, de azt mondja, örökké hálás lesz az Alpine-nak
Az FIA szerint jó döntést hoztak, hogy megemelik a padlóélek magasságát a Forma-1-ben
Hockenheim nem akar F1-es versenyt rendezni jövőre

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!