Perez nem aggódik a jövője miatt, a versenyekre összpontosít - F1VILÁG.HU

Perez nem aggódik a jövője miatt, a versenyekre összpontosít

HIRDETÉS
Nem túlzottan aggódik jövője miatt a Red Bull rutinos versenyzője, Sergio Perez, noha nemrégiben még arról beszélt, reményei szerint hamarosan aláírja új szerződését a csapattal.
MIAMI, FLORIDA - MAY 02: Sergio Perez of Mexico and Oracle Red Bull Racing looks on in the Paddock during previews ahead of the F1 Grand Prix of Miami at Miami International Autodrome on May 02, 2024 in Miami, Florida. (Photo by Clive Mason/Getty Images) // Getty Images / Red Bull Content Pool // SI202405020717 // Usage for editorial use only //

Perez 2021-ben szerződött az energiaital-gyárosokhoz, jelenlegi szerződése pedig az év végén jár le. Múlt hónapban arról beszélt, reményei szerint heteken belül meghosszabbítja kontraktusát a Red Bull-lal, az osztrák istálló vezetői azonban közölték, még nem akarnak dönteni jövő évi versenyzőpárosukról.

Perez nemrég újságíróknak beszélt arról, nem kifejezetten aggódik a jövője miatt, jelenleg kizárólag arra fókuszál, hogy erős versenyeket fusson — hiszen végső soron ez az, ami dönteni fog a sorsáról.

„Mint mindenkinek, akinek nincs aláírt szerződése, amíg nincs egy papír a kezedben teljesen aláírva, addig minden opció marad” — mondta a mexikói versenyző. „Szóval jelenleg nem igazán ez a fő prioritás számomra.”

„A versenyzői piac miatt a dolgok sokkal hamarabb alakulnak, Lewis már az év elején bejelentette a Ferrarihoz való csatlakozását, ez pedig azt jelenti, hogy mindenki a lehető legjobb opciót keresi. De úgy hiszem, csak idő kérdése az egész. Jelenleg nyilvánvalóan a prioritás az idei szezon, a versenyek, a versenyekre való felkészülés. A többi pedig majd alakul.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!