Friss hírek

Pérez nem mondott le arról, hogy bajnok legyen

A Force India versenyzője, Sergio Pérez elárulta, bár nagyon jól érzi magát jelenlegi alakulatánál, reméli, hogy egy napon ismét egy élcsapatnál versenyezhet majd.


A Force India versenyzője, Sergio Pérez elárulta, bár nagyon jól érzi magát jelenlegi alakulatánál, reméli, hogy egy napon ismét egy élcsapatnál versenyezhet majd.

Pérez annak idején a Sauber színeiben mutatkozott be a Forma-1-ben, 2013-ban pedig megkapta élete lehetőségét a McLarentől. A mexikói azonban egy év után távozni kényszerült Wokingból, a csapat ugyanis nem volt elégedett teljesítményével.

Pérez azt mondja, továbbra is hisz abban, hogy egy napon világbajnok lehet a Forma-1-ben – és reméli, esélye lesz arra, hogy megmutassa képességeit.

„Természetesen ez az álmom. Szeretnék világbajnok lenni, a nagy lehetőségre hajtok – szeretnék olyan pozícióba kerülni, hogy megnyerhessem a trófeát” – mondta az ifjú versenyző.

„Rengeteget tanultam az évek során. Még csak két év telt el a McLarennél eltöltött időszak óta, de két év alatt a Forma-1-ben rengeteget lehet fejlődni. Nagyon sokat tanultam, sokkal összetettebb versenyző vagyok, és meggyőződésem, hogyha lehetőséget kapnék egy nagycsapattól, akkor el tudnám végezni a feladatom, bárki ellen képes lennék teljesíteni.”

„Szóval hiszek magamban, hiszem, hogy jól vezetek. Talán két-három olyan futamom volt idén, amelyeken nem tudtam a maximumot kihozni az autóból, de összességében azt gondolom, elég jól teljesítettem eddig.”

Pérez ezzel együtt elárulta, remekül együtt tud dolgozni a Force Indiával, és rengeteg potenciál van a silverstone-i kiscsapatban.

„Nagyon otthon érzem magam a csapatnál, jó együtt dolgozni velük, és azt hiszem, rengeteget sikerült fejlődnünk. Tavaly a csapat történetének legjobb idényét produkáltuk. Idén nehezen indult a szezon, de visszatekintve lenyűgöző, amit eddig elértünk.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!