Perez: Nem olyan rossz a helyzet, mint amilyennek tűnik! - F1VILÁG.HU

Perez: Nem olyan rossz a helyzet, mint amilyennek tűnik!

HIRDETÉS
Csupán a 12. legjobb idővel zárta a Forma-1-es Francia Nagydíj pénteki nyitónapját Sergio Perez, a Red Bull versenyzője azonban azt mondja, nem olyan rossz a helyzet, mint amilyennek tűnik.
LE CASTELLET, FRANCE - JUNE 18: Sergio Perez of Mexico driving the (11) Red Bull Racing RB16B Honda on track during practice ahead of the F1 Grand Prix of France at Circuit Paul Ricard on June 18, 2021 in Le Castellet, France. (Photo by Clive Rose/Getty Images)

Az első gyakorláson a mexikói a 4. helyen zárt, délután azonban gyorskörein rendre forgalomba került, emiatt pedig nem tudott jó eredményt elérni.

Perez viszont azt mondja, a tempóval nincs probléma, így magabiztosan várja a szombati napot.

„Eléggé kifogtam ma a forgalmat, szóval az eredmény talán rosszabbnak tűnik annál, mint ahogy valójában állunk” – mondta a mexikói.

„Úgy tűnik, közel vagyunk, és Maxnak jó napja volt a tempót tekintve. Az edzések során kipróbáltunk néhány változtatást, este pedig átnézzük ezeket, hogy lássuk, mi volt az, ami működött. És remélhetőleg sikerül találni némi tempót, így versenyben lehetünk szombaton.”

Perez a két héttel ezelőtti Azeri Nagydíjon első győzelmét szerezte a Red Bull színeiben, a cél pedig természetesen az, hogy Le Castellet-ben is a legjobb helyekért harcoljon.

„Baku után ez egy nagyon más pálya, de megtartjuk a jó lendületet, egyre jobban értem az autót, és bőven vannak pozitívumai a mai napnak.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!