Friss hírek

Perez: Nem olyan rossz a helyzet, mint amilyennek tűnik!

Csupán a 12. legjobb idővel zárta a Forma-1-es Francia Nagydíj pénteki nyitónapját Sergio Perez, a Red Bull versenyzője azonban azt mondja, nem olyan rossz a helyzet, mint amilyennek tűnik.

Az első gyakorláson a mexikói a 4. helyen zárt, délután azonban gyorskörein rendre forgalomba került, emiatt pedig nem tudott jó eredményt elérni.

Perez viszont azt mondja, a tempóval nincs probléma, így magabiztosan várja a szombati napot.

„Eléggé kifogtam ma a forgalmat, szóval az eredmény talán rosszabbnak tűnik annál, mint ahogy valójában állunk” – mondta a mexikói.

„Úgy tűnik, közel vagyunk, és Maxnak jó napja volt a tempót tekintve. Az edzések során kipróbáltunk néhány változtatást, este pedig átnézzük ezeket, hogy lássuk, mi volt az, ami működött. És remélhetőleg sikerül találni némi tempót, így versenyben lehetünk szombaton.”

Perez a két héttel ezelőtti Azeri Nagydíjon első győzelmét szerezte a Red Bull színeiben, a cél pedig természetesen az, hogy Le Castellet-ben is a legjobb helyekért harcoljon.

„Baku után ez egy nagyon más pálya, de megtartjuk a jó lendületet, egyre jobban értem az autót, és bőven vannak pozitívumai a mai napnak.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Perez: Nem olyan rossz a helyzet, mint amilyennek tűnik!
Nem tudni még, menthető-e Verstappen motorja
Gasly: Bottas jól elb*szta a versenyünket…
Horner: Bottas nagyszerű munkát végzett a Mercedesnek
Russell újra Mercedesben: Gumiteszt a Hungaroringen!

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!