Perez nyitónapja sem ment simán Monacóban - F1VILÁG.HU

Perez nyitónapja sem ment simán Monacóban

HIRDETÉS
Nem indult egyszerűen a Forma-1-es Monacói Nagydíj a tavalyi győztes, Sergio Perez számára, a Red Bull versenyzője azonban bízik abban, hogy szombatra össze tudják kapni magukat.
Sergio Perez Red Bull

Akárcsak Max Verstappen, Perez is sokat küszködött a beállításokkal pénteken, így a csapatnak rengeteg dolga lesz még az időmérő előtt, hogy a lehető legjobban belője az RB19-es versenyautót.

„Nem volt valami jó napunk az alapbeállítások miatt” – mondta a rutinos versenyző, aki csak a 7. helyen zárta a pénteki edzésnapot. „Azt gondolom, az első edzés egy kicsit jobban ment, mint a második. Bőven van mit megvizsgálnunk azon változtatásokkal kapcsolatban, melyeket elvégeztünk, és próbáljuk kiválasztani a legjobb megoldásokat az időmérőre. Le kell ülnöm a srácokkal, mert itt minden ezredmásodpercnek jelentősége van.”

Perez azt mondja, nincsenek alapvető gondok az autóval, csupán a beállításokat kell finomítani.

„Azt gondolom, apró dolgokról van szó, nincs semmi kiemelkedő jelenleg. Az időmérő igazi kihívás lesz majd, érdekes lesz, az egyszer biztos. Fontos lesz, hogy megbirkózzunk a gumikkal, és a megfelelő időben a megfelelő tartományba hozzuk őket.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!