Perez: Nyomás alatt kell tartanom Verstappent! - F1VILÁG.HU

Perez: Nyomás alatt kell tartanom Verstappent!

A Red Bull versenyzője, Sergio Perez azt mondja, mindent megtesz majd azért a folytatásban, hogy nyomás alatt tartsa csapattársát, Max Verstappent a világbajnoki címért folyó küzdelemben.

Perez eddig – akárcsak Verstappen – két versenyt nyert meg idén, így a Red Bull pilótáit mindössze 6 pont választja el egymástól az összetettben. A mexikói versenyző már bakui győzelmét követően is beszélt arról, teljes mértékben hisz abban, hogy megnyerheti a világbajnoki címet 2023-ban, ehhez azonban nagyon keményen kell dolgoznia.

A Forma-1 mezőnye ezen a hétvégén Miamiban vendégeskedik, Perez pedig reméli, ott folytatják majd, ahol Bakuban abbahagyták.

 

„Nagyon izgatott vagyok, nagyon várom már ezt a hétvégét. Szeretnénk megbizonyosodni arról, hogy ezúttal is versenyképesek leszünk, és jól teljesítünk, amikor igazán számít” – mondta a rutinos versenyző. „Ez egy új lehetőség most számunkra, szóval nagyon várom már.”

Arra a kérdésre, hogy hogyan tudja majd fenntartani azt az elenyésző különbséget, ami most elválasztja őt csapattársától a bajnoki összetettben, Perez nevetve válaszolt: „Úgy, hogy versenyeket nyerek!”

„Ilyen egyszerű – versenyeket kell nyernem, és nyomás alatt kell tartanom Maxot.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!