Perez odaszúrt Alonsónak: Jó három Red Bullt látni a dobogón! - F1VILÁG.HU

Perez odaszúrt Alonsónak: Jó három Red Bullt látni a dobogón!

HIRDETÉS
Igencsak megtrollkodta a Forma-1-es Bahreini Nagydíj utáni sajtótájékoztatót a Red Bull rutinos versenyzője, Sergio Perez.
BAHRAIN, BAHRAIN - MARCH 05: Race winner Max Verstappen of the Netherlands and Oracle Red Bull Racing (C), Second placed Sergio Perez of Mexico and Oracle Red Bull Racing (L) and Third placed Fernando Alonso of Spain and Aston Martin F1 Team (R) attend the press conference after the F1 Grand Prix of Bahrain at Bahrain International Circuit on March 05, 2023 in Bahrain, Bahrain. (Photo by Lars Baron/Getty Images)

A mexikói pilóta a 2. helyen ért célba a 2023-as szezon nyitófutamán csapattársa, a világbajnoki címvédő Max Verstappen mögött. A dobogó legalsó fokára Fernando Alonso állhatott fel, kinek csapata, az Aston Martin 2023-ban egy igencsak ütőképes autóval rukkolt elő.

A brit istállót sokan már tavaly is „Zöld Red Bullnak” csúfolták a Forma-1-ben, a szezon első felében pályára vitt újításai ugyanis jelentősen hasonlítottak az osztrák csapat megoldásaira, és az idei, AMR23-as kódjelű modellen is fellelhetők ötletek a Red Bulltól. Mindez persze nem is lehet véletlen, hiszen az istálló technikai igazgatójaként tavaly tavasz óta Dan Fallows tevékenykedik, aki korábban éveken át dolgozott a Red Bullnál Adrian Newey szárnyai alatt.

A vasárnapi versenyt követő sajtótájékoztatón Verstappent és Perezt kérdezték arról, meglepte-e őket az, hogy ekkora előnyben voltak a mezőny többi csapatával szemben. A kérdésre Verstappen igyekezett érdemben válaszolni, Perez viszont nevetve csak annyit mondott: „Remek három Red Bull-autót látni a dobogón!”

A mexikói ezután sem állt le, a Marca újságírója Alonsónak és a Red Bull versenyzőinek címezte volna kérdését, mire Perez közbevágott: „Mindannyian Red Bull-versenyzők vagyunk!”

A dobogósok, illetve a jelenlévők persze jót nevettek a beszóláson, a sajtótájékoztató pedig ugyanebben a remek hangulatban folytatódott.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!