Perez: Olyan hétvégékre van szükségünk, mint amilyen a bakui volt - F1VILÁG.HU

Perez: Olyan hétvégékre van szükségünk, mint amilyen a bakui volt

HIRDETÉS
Kiváló formában teljesített Bakuban a Red Bull rutinos versenyzője, Sergio Perez, a mexikói pedig abban bízik, a hétvégi Miami Nagydíjon tovább tudják majd folytatni a remeklést.
BAKU, AZERBAIJAN - APRIL 30: Race winner Sergio Perez of Mexico and Oracle Red Bull Racing celebrates after the F1 Grand Prix of Azerbaijan at Baku City Circuit on April 30, 2023 in Baku, Azerbaijan. (Photo by Mark Thompson/Getty Images)

Perez az azeri sprintfutamon a 2. helyen ért célba, a vasárnapi versenyt pedig megnyerte, így mindössze 6 pontra van csapattársától, Max Verstappentől az egyéni összetettben. A Forma-1 mezőnye ezen a hétvégén az Egyesült Államokba látogat, a Red Bull versenyzője pedig azt reméli, Miamiban sikerül folytatni a remeklést.

„Várom már Miamit, remélhetőleg folytatni tudjuk a bakui remek formát, és nagyon versenyképesek lehetünk” – mondta a mexikói versenyző. „Rendkívül magabiztos voltam az autóban múlt hétvégén, é két tökéletes versenyt futottunk, minden összejött.”

Perez azt mondja, Bakuban egész egyszerűen tökéletes munkát végeztek – és pontosan erre van szükségük minden egyes hétvégén.

„Mindig mondtam, hogy a szezon elején következetes hétvégékre van szükségünk, Baku pedig egyszerűen ilyen volt. Tökéletes példája annak, hogy hogyan kell teljesítenünk, a csapatom pedig fantasztikus volt.”

A 33 esztendős versenyző hozzátette, fontos, hogy Miamiban tökéletes fizikai állapotban üljön majd autóba.

„Fizikailag a miami az egyik legmegterhelőbb verseny a szezonban, szóval keményen dolgoztam azon, hogy felkészüljek rá. Ez más dinamikát is ad ennek a futamnak, mivel versenyzőként erre is oda kell figyelnünk, hogy jól tudjunk teljesíteni a pályán.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!