Perez reméli, a futamon Verstappen is az élen harcolhat - F1VILÁG.HU

Perez reméli, a futamon Verstappen is az élen harcolhat

HIRDETÉS
Sergio Perez szerezte meg a rajtelsőséget a Forma-1-es Szaúd-arábiai Nagydíj időmérő edzésén – a mexikói azt reméli, a vasárnapi futamon csapattársa, a problémákkal küszködő Max Verstappen is képes lesz felzárkózni.
Sergio Perez, Red Bull

Verstappen mindhárom szabadedzésen a leggyorsabb volt, az időmérő második szakaszában azonban motorproblémával szembesült, így legjobb esetben is a 15. helyről indulhat vasárnap. A pole pozíciót csapattársa, Perez szerezte meg, aki a kvalifikációt követően arról beszélt, a történtek után nagyon fontos volt összerakni egy jó időmérős kört.

„Nagyon fontos volt maximalizálni azt a kört, mivel problémánk volt az utolsó etapban – fontos volt, mert a pálya javult” – mondta Perez, akit Verstappen műszaki hibájáról is megkérdeztek. „Kár érte, mert Max egész hétvégén igazán erős volt.”

„Remélhetőleg vasárnap mindkét autóval ott lehetünk. Ezekkel a versenygépekkel soha nem lehet tudni, megbízhatósági probléma bármikor jelentkezhet.”

Perez arra a kérdésre, hogy aggódik-e a megbízhatóság miatt, így felelt: „Mindig vannak megbízhatósággal kapcsolatos aggályok. Főleg az ilyen helyeken, könnyű sérülést okozni az autóknak. Szóval mindig aggódunk a megbízhatóság miatt. Remélhetőleg holnap nem lesz problémánk.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!