Perez tudja, Mexikóban hogyan győzheti le Verstappent - F1VILÁG.HU

Perez tudja, Mexikóban hogyan győzheti le Verstappent

HIRDETÉS
A hétvégén hazai közönsége előtt rajthoz álló Sergio Perez mindent megtesz annak érdekében, hogy F1-es győzelemmel lepje meg a honfitársait, ám ehhez egy tökéletes nagydíjra lesz szüksége.
AUSTIN, TEXAS - OCTOBER 22: Sergio Perez of Mexico and Oracle Red Bull Racing prepares to drive in the garage during qualifying ahead of the F1 Grand Prix of USA at Circuit of The Americas on October 22, 2022 in Austin, Texas. (Photo by Jared C. Tilton/Getty Images)

Egyetlen hibát sem véthet Sergio Perez, ha a hétvégi Mexikói Nagydíjon győzni szeretne. A hazai közönsége előtt rajthoz álló pilóta F1-es karrierje során eddig négy futamgyőzelmet szerzett, ebből kettőt idén. Természetesen a hazai diadal lenne a legédesebb számára.

„Természetesen nyerni akarok” – szögezte le a szabadedzéseket megelőzően. „Ez az én célom, de mindenki más célja is, aki eljött erre a hétvégére. Mindannyian nagyon versenyképesek vagyunk, mindannyian nyerni akarunk, szóval mindenki a maximumot fogja nyújtani.”

Mexikói pilóta eddig sosem nyert hazai közönség előtt Forma-1-es futamot. Perez számára óriási lenne egy ilyen eredményt elérni.

„Már álmodoztam róla. Hihetetlen lenne. Nem lesz könnyű, tökéletes hétvégére lesz szükségem hozzá. Ezen a hétvégén is ugyanannyi pontot osztanak, mint máskor, de számomra ez a legkülönlegesebb.”

Perez 265 ponttal jelenleg a harmadik a világbajnoki tabellán, előtte Charles Leclerc áll mindössze két ponttal. Max Verstappen szerint a csapattársának nincs szükség segítségre ahhoz, hogy az év végén legyőzze a ferraris riválist.

„Pontosan tudja, mit csinál. Hihetetlenül tapasztalt. Csapatként csak azt akarjuk, hogy jó hétvégénk legyen” – fogalmazott a holland.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!