Friss hírek

Perez tudja, nehéz lesz felzárkóznia a 9. helyről

Miközben csapattársa, Max Verstappen ezúttal is a rajtelsőségért harcolhatott, Sergio Perez csak a 9. rajthelyet szerezte meg a Forma-1-es Monacói Nagydíj szombati időmérő edzésén.

A mexikói pilóta bizakodva várta a kvalifikáció utolsó szakaszát, elmondása szerint ugyanis sikerült szépen felépítenie az időmérőt a Q1-ben és a Q2-ben.

A Red Bull versenyzője viszont sokat küszködött a hűvösebb időjárás miatt, a Q3-ban pedig egész egyszerűen nem tudott jó kört futni.

„Remek fejlődést értem el az időmérőn, és aztán a Q3, amiről azt gondoltam, a legsimább lesz, a legrosszabb lett” – mondta csalódottan a mexikói.

„Nagyon kuszává váltak a dolgok, egyszerűen nem jött össze. Úgy tűnt, visszaléptünk, és nem igazán sikerült megtenni azt az előrelépést, amiben reménykedtünk, vagy amit vártunk. Sokat küszködtem a hőmérséklet csökkenésével, szóval változtattunk a megközelítésen az utolsó szakasz előtt, amitől csak még rosszabb lett a helyzet.”

„Aztán a Q3-ban, az utolsó etapomban forgalomba kerültem az utolsó szektorban, szóval buktam a kört. Tudjuk, mennyire fontos az időmérő itt, Monacóban, de megpróbáljuk a lehető legjobb munkát végezni, hogy felzárkózzunk holnap.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!