Orosz Nagydíj
Next
Prev

Ne maradj le! Ez történik az Orosz Nagydíj helyszínén, Szocsiban!

Perez tudja, nem lesz könnyű dolga első F1-es futamán

Izgatottan várja forma-1-es bemutatkozását a Sauber istálló mexikói tehetsége, Sergio Perez.


Izgatottan várja forma-1-es bemutatkozását a Sauber istálló mexikói tehetsége, Sergio Perez.

A fiatal versenyző Kamui Kobayashi csapattársaként debütálhat a királykategóriában, és noha tisztában van azzal, hogy nehéz dolga lesz, eredményes szereplést vár.

Perez a Sauber által kiadott futamelőzetesben elmondta, nagyon sajnálja a Japánban történt környezeti katasztrófa áldozatait, és minden jót kíván a tragédia átvészeléséhez.

„Kétségtelen, hogy én magam is nagyon aggódom a Japánban élő emberek miatt, így a legjobbakat kívánom nekik” – kezdte nyilatkozatát az újonc versenyző.

„Ugyanakkor részemről egy álom válik valóra hamarosan. Évek óta arról álmodtam, hogy első forma-1-es versenyemet teljesítem, és ez most valóra válik. Nagyon izgatott vagyok és alig várom már. Egy olyan hétvége vár rám, ahol nagyon gyorsan kell hozzászoknom rengeteg mindenhez – a pályához, ami új lesz számomra, valamint egy versenyhétvége minden aspektusához, kezdve a szabadedzéstől az időmérőig és a versenyig.”

Perez elmondta, jól ismeri már a melbourne-i versenypálya vonalvezetését, ám egyelőre fogalma sincs arról, milyen lesz 23 autó ellen versenyezni éles körülmények közepette.

„Egyszerűen egyelőre elképzelhetetlen számomra, hogy milyen lehet, amikor kialszanak a lámpák, de már alig várom. Soha nem voltam még Ausztráliában ezelőtt. Természetesen már ismerem a vonalvezetést és egyéb dolgokat. Tudom, hogy kemény pálya, nagy kihívást jelent és nem könnyű megtalálni a határokat, szóval nehéz dolgom lesz.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Lépj be a paddockba! Ez történik Szocsiban!