Friss hírek

Perez tudja, van miért aggódniuk a Red Bullnál

Rengeteg munka vár a Red Bull Forma-1-es csapatára, hiszen felül kell kerekedniük azokon a problémákon, melyek az évad első versenyein hátráltatták őket – mondja Sergio Perez.

A mexikói versenyző ugyan idei első dobogós eredményét szerezte meg Ausztráliában, ahol a 2. helyen intette le a kockás zászló, mégsem lehet felhőtlenül boldog, a tempó ugyanis hiányzott ahhoz, hogy harcba szálljanak a Ferrarival, ráadásul csapattársa, Max Verstappen újfent egy műszaki probléma miatt volt kénytelen kiállni.

Perez azt mondja, a szerencse sem állt az ő oldalukon eddig, de az biztos, hogy rengeteg házi feladatot kell elvégezniük a folytatásban.

„Kétségkívül jó eredményt értem el, de rengeteg a tennivalónk” – mondta a mexikói versenyző a futam után. „Azt gondolom, elég balszerencsések voltunk az első három versenyen, hiszen Bahreinben mindketten kiestünk, Dzsiddában a biztonsági autó jött rosszkor, és itt is történtek aggasztó dolgok.”

„Azt gondolom, néhány dolgot alapvetően elrontottunk, szóval rengeteg mindent kell megvizsgálnunk a folytatásban.”

Perez hozzátette, rengeteg információt gyűjtöttek a melbourne- hétvége során, hiszen ő és Verstappen teljesen eltérő beállításokat használtak.

„Alapvetően az irányt kell megnéznünk, amit az autóval választottunk a hétvége során: a két autóval teljesen másfelé indultunk el. Azt gondolom, rengeteg információnk van, hogy megértsük a dolgokat, és remélhetőleg megerősödve térünk vissza.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!