Perez úgy érzi, lesz esélyük az időmérőn - F1VILÁG.HU

Perez úgy érzi, lesz esélyük az időmérőn

HIRDETÉS
Az 5. legjobb idővel zárta a Forma-1-es Magyar Nagydíj pénteki napját Sergio Perez, a Red Bull versenyzője azonban úgy érzi, lesz még lehetőségük arra, hogy előrébb kerüljenek.
BUDAPEST, HUNGARY - JULY 30: Sergio Perez of Mexico driving the (11) Red Bull Racing RB16B Honda leaves the garage during practice ahead of the F1 Grand Prix of Hungary at Hungaroring on July 30, 2021 in Budapest, Hungary. (Photo by Mark Thompson/Getty Images)

Perez az első gyakorláson 8. lett csak, a második tréningen azonban az 5. helyen végzett, elmondása szerint azonban mindkét edzés során forgalomba került leggyorsabb körében.

„Az autó a hosszabb és rövidebb etapok során is jónak tűnt ma” – mondta a mexikói versenyző. „Szerintem tudunk még időt találni, mindkét edzésen belekerültem némi forgalomba, szóval szerintem bőven lesz még miért harcolni az időmérőn.”

Perez azt mondja, nagyon sok múlik azon, hogy a folytatásban milyen időjárás fogadja majd a mezőnyt a Hungaroringen.

„Mivel az időjárási körülmények változhatnak a hétvége során, egy kicsit ismeretlen feltételek várnak ránk, ez egyeseknek jobban kedvezhet majd. Szóval majd meglátjuk, hogyan alakul.”

„Sikerült jó előrelépéseket tenni, és remek elképzeléseink vannak arról, hogy mit kell tennünk az időmérő előtt, hogy fejlődjünk. Szóval optimistán várom a hétvége további részét.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!