Perez: Van aggodalom a Red Bullnál is a megbízhatóság miatt - F1VILÁG.HU

Perez: Van aggodalom a Red Bullnál is a megbízhatóság miatt

Sergio Perez szerint a megbízhatóság a Red Bull Forma-1-es csapata számára is aggasztó – a mexikói versenyző elárulta, ha keményen kellett volna nyomniuk Bahreinben, nem jutnak el a kockás zászlóig.

A Red Bull világbajnok pilótáját, Max Verstappent a szombati időmérőn sújtotta technikai probléma, a főtengely törése miatt csak a 15. helyről tudott nekivágni a dzsiddai versenynek, amit végül a 2. helyen, csapattársa mögött fejezett be.

A futam hajrájában Perez a beeső fékpedálra panaszkodott, míg Verstappen furcsa zajokat hallott autójából – végül azonban eljutottak a kockás zászlóig. Perez viszont azt mondja, bő két hete, Bahreinben szerencséjük volt, könnyen ki is eshettek volna ugyanis – mint ahogy technikai probléma miatt Lance Stroll is kiesett az élen zajló küzdelmekből Dzsiddában.

 

„Láthattuk az Aston Martin esetében is. Egy ponton minket is elér majd, de nyilván tovább kell dolgoznunk ezen, amikor csak lehet, problémamentes versenyeket kell futnunk” – mondta a Red Bull versenyzője.

„Bahreinben szerencsés helyzetben voltunk, ha nyomnunk kellett volna a végéig, feltehetően nem értünk volna célba, szóval jelenleg bőven vannak megbízhatósági aggályok – de remélhetőleg nem érnek minket el egyhamar.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Perez: Van aggodalom a Red Bullnál is a megbízhatóság miatt
Átcsábította a McLaren a Red Bull mérnökigazgatóját
Mercedes: A Red Bull idegesebb lehet, hogy közszemlére került a padlólemezük
De Vries szerzett egy jó pontot Helmut Markónál
A Red Bullt meglepte, hogy az Aston Martin meg sem próbált harcolni velük

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!