Perez visszavágna, a győzelemért harcolna Monacóban - F1VILÁG.HU

Perez visszavágna, a győzelemért harcolna Monacóban

A barcelonai küszködés után Sergio Perez azt reméli, a hétvégi Monacói Nagydíjon esélye lesz arra, hogy a győzelemért harcoljon. A mexikói optimizmusa nem alaptalan, a Red Bull ugyanis általában igencsak erős a szűk utcai pályán, Perez ráadásul egyszer már a dobogóra is felállhatott ott.

Perez számára nehezen alakult a másfél héttel ezelőtti Spanyol Nagydíj: az időmérő edzésen nem tudott jó formát nyújtani, ráadásul vállproblémákkal is küszködött.

A Red Bull versenyzője azt mondja, már teljesen fitt, így magabiztosan várja a monte-carlói versenyt.

 

„Kemény hétvége volt a spanyolországi, és negatívan befolyásolta a gyenge időmérős teljesítmény. Nem voltam 100 százalékos fizikailag, szóval küszködtem, de most már újra teljesen formában vagyok” – mondta a mexikói.

„Egyre kényelmesebben érzem magam az autóban, szóval remélem, ezt meg tudjuk mutatni Monacóban, és jó teljesítményt tudunk nyújtani szombaton. Izgatottan várom a mostani versenyt, főleg, hogy tavaly nem volt lehetőségünk Monacóba látogatni.”

Perez 2016-ban dobogóra tudott állni Monte-Carlóban, és mivel a Red Bull általában erős a szűk utcai pályán, bizakodóan várja a hétvégét.

„Remélem, hogy harcolni tudunk a győzelemért” – fogalmazott a mexikói. „Nagy magabiztosságra van szükség az autóban itt, mivel nincs helye a hibának. De egyre magabiztosabbnak érzem magam az autóban, szóval remélem, ezt meg tudom mutatni a hétvége során.”

A rutinos mexikói hozzátette, mivel nagyon hosszú az idény, és szoros csatát vívnak a Mercedesszel, gőzerővel kell folytatniuk a munkát.

„Nagyon fontos, hogy hétvégéről hétvégére maximalizáljunk mindent. Nagy kihívás áll előttünk, a szezon rendkívül hosszú, így mindenkinek 100 százalékot kell nyújtania, hogy megnyerjük ezt a világbajnokságot.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!