Friss hírek

Perez volt a leggyorsabb pénteken, végre talán igazán segíthet Verstappennek

Az Azeri Nagydíj pénteki második szabadedzésére kereken egy másodpercet javult az utcai pálya az FP1-hez képest. A nap legjobb idejét Sergio Perez futotta, akinek talán végre összeáll az egykörös tempója is, mert az eddigi futamokon ez bizonyult a gyenge pontjának.

A Red Bull mexikói pilótája az első szabadedzést a 4. pozícióban zárta (1:43.630-as idővel), a másodikat viszont megnyerte (1:42.115), éppen csapattársa, a világbajnoki összetettet vezető Max Verstappen előtt.

„Elégedett vagyok a mai nappal, úgy gondolom, jelentős javulást értünk el. Monaco után elvégeztünk egy alapos elemzést, és ma már jobban értem az autót, illetve azt, hogyan kell vezetnem. Azt hiszem, ez a legjobb péntek számomra eddig a szezonban, az adatok szempontjából a legteljesebb, és abból a szempontból is, hogy mennyire érzem kényelmesen magam a kocsiban. Remélhetőleg holnap tudunk egy jó és tiszta kört teljesíteni az időmérésen, amikor igazán számít, de éjszaka még keményen dolgozunk, hogy tovább javuljunk, és találjunk némi köridőt” – nyilatkozta elégedetten Perez, aki a mai napon összesen 39 kört tett meg Bakuban.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!