Perezék már dolgoznak az új szerződésen

Évekig szeretne még a Racing Point csapatánál versenyezni Sergio Perez – a mexikói versenyző újságíróknak nyilatkozva a Hungaroringen elárulta, már az új szerződést véglegesítik.

Perez korábban rendre csak 1-1 évre állapodott meg csapatával, mely az elmúlt szezon során tulajdonosváltáson ment át: az istállót Lawrence Stroll, Lance Stroll édesapja vásárolta meg.

Bár a Racing Point pénzügyi szempontból jó kezekben van, Perez támogatására továbbra is számít az istálló – ez pedig teljesítménye mellett szintén sokat nyom a latba.

Hirdetés
 

A mexikói versenyző újságíróknak nyilatkozva csütörtökön elárulta, jelenleg is dolgoznak az új szerződésén.

„A prioritás számomra az, hogy a csapatnál folytassam. Nincs még meg az új megállapodás, véglegesítjük pp. De a Forma-1-ben amíg nem készül el valami, addig nincs kész. Viszont nagyon jók itt a kilátások a jövőre nézve, szóval várom már” – mondta Perez.

„Az én szerződéseimet lerendezni egy kicsit tovább tart a szponzori kapcsolatok miatt, szóval szerintem csak idő kérdése. A csapat kilátásai és ambíciói nagyon jók, szóval szerintem jó, hogy hosszú távú szerződést köthetünk, mert látom, hogy az istálló fejlődik.”

„Szóval mindkét irányba jól működik a dolog, és az ideális az lenne, ha hosszabb távra megállapodnánk – remélhetőleg ki tudjuk dolgozni a részleteket.”

A száguldó cirkusz mezőnye ezen a hétvégén a Hungaroringen vendégeskedik, az F1VILÁG.HU csapata pedig a helyszínről számol be a Magyar Nagydíj eseményeiről! Weboldalunk mellett érdemes figyelemmel kísérni Facebook-oldalunkat is, de természetesen elérhetőek vagyunk az Instagramon is!

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!