Friss hírek

Pereznek fogalma sincs, hogyan kapta el a koronavírust

Videóüzenetet küldött péntek délelőtt a Racing Point Forma-1-es csapatának rutinos versenyzője, Sergio Perez, akiről csütörtökön derült ki, pozitív koronavírus-tesztet produkált, így nem állhat rajthoz a világbajnoki sorozat következő versenyén.

A mexikói versenyző a Magyar Nagydíjat követően hazautazott Mexikóba, hogy meglátogassa beteg édesanyját, ám természetesen minden szükséges protokollt betartott, ezért nagyon váratlanul érte az, hogy végül megfertőződött a vírussal.

„Nagyon szomorú vagyok, ez kétségkívül pályafutásom egyik legszomorúbb napja. Rengeteget készültünk erre a hétvégére, hogy 100 százalékot nyújtsunk, és tudva, hogy egy kiváló autónk van, a csapat pedig fantasztikus munkát végez” – mondta a Racing Point pilótája.

„Ez is mutatja, mennyire sebezhetőek vagyunk ezzel a vírussal szemben. Követem az FIA, a csapatom összes instrukcióját.”

„A Magyar Nagydíj után egy privát géppel Mexikóba utaztam, hogy lássam édesanyámat, mert volt egy komoly balesete. Szóval amint elhagyta a kórházat, láthattam őt. Aztán visszajöttem Európába, betartva az összes protokollt, és mégis elkaptam, nem tudom, honnan.”

„Semmilyen tünetem nincs.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Exkluzív információk: a Hungaroringről jelentkezünk!

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!