Friss hírek

Perezre való tekintettel nem jelentette be Vettel szerződtetését a Racing Point?

A legfrissebb hírek szerint Sergio Perezre való tekintettel nem jelentette be Sebastian Vettel szerződtetését a Brit Nagydíjon a Racing Point csapata. Úgy hírlik, a tárgyalások jó irányba haladtak ezen a hétvégén, így a négyszeres világbajnok jövőre már az Aston Martin néven szereplő istállónál folytatja!

Minderről a Sky Sports F1 bokszutcai riportere, Ted Kravitz számolt be, aki szerint a Forma-1-es paddockban „nem sok kétség van afelől”, hogy Vettel jövőre csatlakozik a silverstone-i istállóhoz.

Kravitz említést tesz arról, a Racing Point a hírek szerint már ezen a hétvégén bejelentette volna Vettel szerződtetését, ezt azonban végül nem tették meg, méghozzá Sergio Perezre való tekintettel: a mexikói kihagyni kényszerült a Brit Nagydíjat, mert koronavírussal diagnosztizálták csütörtökön, és mint ismert, Vettel az ő helyére érkezhet 2021-re.

Vettelt egyébként ezen a hétvégén lencsevégre kapták, ahogy a silverstone-i bokszutcában „könyökpacsizott” a Racing Point csapatának tulajdonosával, Lawrence Stroll-lal.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!