Friss hírek

Perezt lenyűgözte Albon hozzáállása

Elődjét, Alexander Albont méltatta a Red Bull színeiben nemrég első győzelmét szerző Sergio Perez.

A mexikói pilóta megnyerte a múlt vasárnapi Azeri Nagydíjat – ez volt a hatodik versenye a Red Bull színeiben, ahol idén Albon helyét vette át.

Albon is maradt a csapatnál – az istálló tartalékosaként folytatja, és rengeteg időt tölt a Milton Keynes-i istálló szimulátorában.

Perez azt mondja, lenyűgözte őt a thai pilóta hozzáállása, aki az első naptól kezdve nagyon segítőkész.

„Azt gondolom, nagyon jó csapatunk van. Amit Max csinált, azt nagyszerű volt látni. Megérdemelte volna a győzelmet, mindent tökéletesen csinált ezen a hétvégén. Egyszerűen nagyon balszerencsés volt. Tényleg az ő győzelme volt” – mondta a mexikói.

„És Alex ugyanígy rengeteg munkát végez a szimulátorban a mérnökökkel. Emlékszem, amikor megérkeztem ide, nem számítottam rá, hogy ennyire nyitott lesz velem. De elmagyarázta, milyen problémái voltak, hogyan működik az autó, és ez nagyon kedves volt tőle már az első naptól kezdve.”

„Nagyra értékelem ezt, és értékelem azt a munkát, amit hétvégéről hétvégére végez a csapattal a szimulátorban. Ez az igazi csapatmunka, és végső soron köszönettel tartozunk a csapat minden egyes tagjának.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!