Friss hírek

Perezt vállfájdalmakkal küzdött az időmérőn

Sergio Perez, a Red Bull Forma-1-es versenyzője elárulta, a Spanyol Nagydíj időmérőjén vállfájdalmai voltak, és ezek hátráltatták is abban, hogy a maximális teljesítményt nyújtsa.

Perez továbbjutott ugyan a Q3-ba, azonban ott csak a 8. rajtpozíciót szerezte meg, közel 1 másodperccel lassabb köridőt teljesítve, mint csapattársa, Max Verstappen

A mexikói pilóta az időmérőt követően az újságíróknak elárulta, vállfájdalmai miatt nem érezte magát jól a kvalifikáción, és ez hatással lehetett a teljesítményére is. 

„Igen, küszködtem, nem éreztem magam 100%-osan ma” – nyilatkozta Perez, amikor az időmérőről kérdezték. „Volt egy kis problémám a vállammal az időmérőn, és rosszul éreztem magam végig.”

„De beszéltem a csapattal, mindent átnézünk majd, és holnap 100%-osan térünk majd vissza.”

Perez elmondta, kicsit fájdalmas volt számára az edzés, ám a versenyen ennek nem kellene nagy szerepet játszania – bár nem tudja, hogy mi okozta a fájdalmait. 

„Nem hiszem, hogy csináltam valamit. Nem tudjuk biztosan, hogy mi ez, de biztos vagyok benne, hogy holnap újra formában leszünk” – mondta. 

Habár eredmények szempontjából nem ez volt a legrosszabb időmérője, Perez szerint ez volt a legkeményebb kvalifikáció számára idén, mivel fizikailag korlátozva volt. 

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!