Petrov befogná az élcsapatokat - F1VILÁG.HU

Petrov befogná az élcsapatokat

HIRDETÉS

Az élcsapatokkal szállna harcba Törökországban a Lotus Renault GP versenyzője, Vitaly Petrov. Az orosz versenyző elmondása szerint eredményes szereplésre számít Isztambulban.


Az élcsapatokkal szállna harcba Törökországban a Lotus Renault GP versenyzője, Vitaly Petrov. Az orosz versenyző elmondása szerint eredményes szereplésre számít Isztambulban.

Akárcsak a többi csapat, a Renault is újabb fejlesztésekkel érkezik meg a következő versenynek otthont adó Törökországban.

A csapat fiatal versenyzője, Vitaly Petrov az alakulat hivatalos weboldalának nyilatkozva elmondta, elégedett az eddig elért eredményekkel, és reméli, hogy hasonlóan jól alakul majd a folytatás is.

„Igazi fejlődést értünk el az idei évben az autó innovációjának köszönhetően, és nagyon erősnek tűnik a versenygép” – mondta Petrov.

„Jó versenyeink voltak és kétszer dobogóra állhattunk. Voltak balszerencsés helyzeteink is, de továbbra is erősek vagyunk. Azt gondolom, a dolgok jónak tűnnek. Elégedett vagyok az eddigi teljesítményünkkel és az elért eredményekkel, de továbbra is összpontosítanunk kell, és hasonlóképp kell dolgoznunk.”

Petrov hozzátette, nagyon kedveli a török versenypályát, hiszen még 2009-ben a Forma-1 előszobájának számító GP2-es sorozatban győzelmet is ünnepelhetett, ám a tavalyi F1-es verseny is izgalmasan alakult.

„Kiváló emlékeket őrzök az Istanbul Parkból. Remek sikereim voltak itt a GP2-ben, emellett első F1-es versenyem is emlékezetes, hiszen itt kerültem be először az időmérőn a Q3-ba, a versenyen pedig remek csatákat vívtam a két Ferrarival.”

„Végül sajnos nem szereztem pontot egy defekt miatt, de a futam így is nagyon jó volt.”

A Renault versenyzője elmondta, mindent megtesznek azért, hogy jól szerepeljenek jövő hétvégén, ám tudják, riválisaik is komoly fejlesztésekkel érkeznek Isztambulba. A csapat célja azonban nem más, minthogy felzárkózzanak az élmezőnyre.

Hirdetés

„Természetesen idén is a legjobbat fogom nyújtani, hogy a lehető legjobb eredményt érjük el. Tervezünk fejlesztéseket a Török Nagydíjra, de természetesen a többi csapat is reagál majd, és keményen dolgozik azon, hogy megverjen minket.”

„Komoly erőfeszítéseket teszünk azért, hogy megfogjuk az élcsapatokat. Soha nem tudhatjuk, mi fog történni egy versenyhétvégén, de én és a csapatom is keményen fog harcolni.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!