Friss hírek

Piastri: Ha mindent jól csinálok, az eredmények is jönni fognak

Izgatottan várja már első Forma-1-es szezonját a McLaren újonc pilótája, Oscar Piastri. A fiatal ausztrál elárulta, milyen célokkal vág neki a 2023-as idénynek.

Piastri honfitársa, Daniel Ricciardo helyét vette át a patinás brit istállónál, így természetesen komoly elvárásokat támasztanak majd vele szemben. A fiatal versenyző viszont azt mondja, első évében a legfontosabb az lesz számára, hogy minél többet megtanuljon a Forma-1 világáról.

Arra a kérdésre, hogy mire számíthat a szezon első versenyén, Bahreinben, Piastri így felelt: „Remélhetőleg egy jó eredményre.”

Hirdetés
 

„Nem igazán tudom még, de én személy szerint szeretnék annyit tanulni, amennyit csak lehet. Ha sikerül néhány jó eredményt elérnünk, az csak bónusz. De egyszerűen csak kigurulok és élvezem a dolgot – igyekszem jól érezni magam, és megragadni itt.”

A fiatal ausztrál pilóta szerint a legfontosabb az lesz, hogy a tanulási görbéje meredeken íveljen felfelé. Biztos benne, ha mindent jól csinál, az eredmények is jönni fognak.

„A 2023-as célom az, hogy annyit tanuljak, amennyit csak tudok. Úgy gondolom, az F1 világában rengeteg mindent kell megtanulni, és amennyiben a lehető legtöbbet tanulok, és mindent jól csinálok, akkor az eredmények is jönni fognak. A célom az, hogy mindent jól csináljak, jó formában kezdjek, és megbizonyosodjak arról is, hogy közben jól érzem magam.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Piastri: Ha mindent jól csinálok, az eredmények is jönni fognak
Hivatalos: Alonso visszakapta a dzsiddai 3. helyet!
Eláruljuk, miért vették el Alonso 100. F1-es dobogóját!
Verstappen a Red Bullt kritizálta: Én nem érem be a 2. hellyel!
Alonso az elbukott dobogó után: Valami nagyon nincs rendben az FIA rendszerével!

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!