A Hungaroringről jelentkezünk! Kövesd velünk a Magyar Nagydíj eseményeit!

  Friss hírek

Privát szakácsa fertőzhette meg Perezt?

A Racing Point Forma-1-es csapatát irányító Otmar Szafnauer szerint nincs kizárva, hogy versenyzőjük, Sergio Perez egy magánszakácstól kaphatta el a koronavírust még néhány héttel ezelőtt.

A mexikói versenyző a két silverstone-i futamot kénytelen volt kihagyni, miután kiderült róla, hogy megfertőződött a vírussal.

Perez ezen a hétvégén, a Spanyol Nagydíjon már újra autóba ülhet, ám továbbra sem világos, hol kapta el a fertőzést.

A Racing Point versenyzője még a Magyar Nagydíj után utazott haza beteg édesanyjához Mexikóba, ám állítja, minden óvintézkedést maximálisan betartott.

„Nos, úgy gondoljuk, hogy a privát szakácsa fertőzte meg” – mondta Barcelonában Otmar Szafnauer, a Racing Point csapatfőnöke, aki cáfolta azokat a pletykákat is, melyek szerint versenyzője óvatlan volt, és rajongókkal szelfizgetett otthonléte alatt.

„Magángéppel utazott, a szüleinél maradt, és nem ment el vacsorázni! Amikor visszatért Európába, felbérelt egy magánszakácsot, így nem kellett étterembe mennie. Ezért gondoljuk azt, hogy így fertőződött meg.”

„Nagyszerű látni, hogy maga mögött tudhatja a betegséget. Amikor pozitív lett a tesztje, benne volt a vírus, de gyorsan képes volt leküzdeni. Azt hiszem, nagyszerű edzettségi állapotának köszönhető ez. Reméljük, hogy hamar visszanyeri régi formáját az autóban.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!