Prost: Botrányos volt a bakui közvetítés - F1VILÁG.HU

Prost: Botrányos volt a bakui közvetítés

HIRDETÉS

Katasztrofálisnak nevezte a bakui Európa Nagydíj televíziós közvetítését a négyszeres Forma-1-es világbajnok Alain Prost.


Katasztrofálisnak nevezte a bakui Európa Nagydíj televíziós közvetítését a négyszeres Forma-1-es világbajnok Alain Prost.

Maga a versenypálya meglehetősen pozitív visszajelzéseket kapott a versenyzőktől, a futam azonban viszonylag izgalommentesen telt.

Alain Prost attól tart, a múlt hétvégén látottak alapján a Forma-1 nem fog magának új rajongókat toborozni a közeljövőben.

„A pénteki és szombati napot nem láttam, csak a közösségi médián keresztül követtem, ahol mindenki áradozott a pályáról, szóval örültem, amikor végre a TV elé kerültem” – mondta a francia ex-versenyző.

„De az egész katasztrófa volt, semmi olyat nem láttam a pályán, amiről az emberek beszéltek. A kamerák elhelyezése nem volt jó, egyszerűen nem volt valami jó show.”

„Mindössze egy kanyar volt, egy bal-jobbos, ahol az autók rendben voltak, ahol érezni lehetett a sebességet. Az ember nézte a fedélzeti kamerák felvételeit és féktávokon semmit nem lehetett látni a sebességből, nem lehetett hallani semmit, egyszerűen nem látszott a nehézsége a versenynek.”

„Ha először néznék F1-et, azt gondolnám, én is ugyanezt csinálom az autóm volánja mögött. Márpedig én azt akarom, hogy látszódjon a nehézsége – ehelyett nagyon unalmas volt.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!