Räikkönen: Alig várom, hogy vezessem a Ferrarit

Nagy örömmel tér vissza a Scuderia Ferrari csapatához a Forma-1 2007-es világbajnoka, Kimi Räikkönen.


Nagy örömmel tér vissza a Scuderia Ferrari csapatához a Forma-1 2007-es világbajnoka, Kimi Räikkönen.

A 33 esztendős versenyző kétéves szerződést írt alá a csapattal, így jövőre és 2015-ben is Fernando Alonso csapattársaként bizonyíthat majd.

Räikkönen 2007 és 2009 között már versenyzett az olasz istállónál, és rögtön első évében világbajnoki címet nyert a csapatnak.

„Nagyon boldog vagyok, hogy jövőre visszatérhetek Maranellóba, ahol korábban három fantasztikus és sikeres évet töltöttem el” – mondta a 2007-es év világbajnoka.

„Nagyon sok emléket őrzök a Ferrarinál eltöltött időszakról, olyan emlékeket, melyek mindvégig velem voltak az elmúlt években. Mindenekelőtt arra emlékszem szívesen, amikor megnyertem a világbajnoki címet 2007-ben, ami tényleg felejthetetlen élmény volt.”

„Alig várom már, hogy ismét vezessem az Ágaskodó Paripa autóját, és találkozzam azokkal az emberekkel, akikkel olyan szoros kapcsolatban voltam.”

A finn hozzátette, kíváncsian várja már a Fernando Alonsóval való közös munkát is.

„Várom már a Fernandóval – akit nagyszerű versenyzőnek tartók – való közös munkát is, melyet azért végzünk majd, hogy ez a csapat elérje azokat a sikereket, amiket megérdemel.”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!