Räikkönen beszólt a jövőjéről kérdező újságírónak - F1VILÁG.HU

Räikkönen beszólt a jövőjéről kérdező újságírónak

HIRDETÉS
Fotó: Red Bull Racing

Kimi Räikkönen besokallt az F1-es Osztrák Nagydíjat megelőző sajtótájékoztatón, miután számos kérdést kapott jövőjével kapcsolatban.

Az utóbbi időben egyre többet hallani a jövő évi pilótamozgással kapcsolatos spekulációkról, amely az élcsapatokat is érinti, így nem csoda, hogy az Osztrák Nagydíjon leginkább erről faggatják a versenyzőket.

Räikkönen jövője is kérdéses, így a csütörtöki sajtótájékoztatón természetesen őt is megkérdezték, mik a lehetőségei a következő szezonra.

„Nem igazán tudom. 2007-ben azt mondtam, hogy a Ferrarival fejezem be, aztán egy ponton mégsem így tűnt. Most megint így tűnik.

A finn további kérdéseket kapott például arról, a McLaren valóban megkereste-e őt egy ajánlattal – ám erre már nem a legtürelmesebben válaszolt.

Persze, hogy beszéltem velük, de még akkor, amikor náluk versenyeztem…” – mondta.

„Nem tudni, hogy mi következik. Meglátjuk. Mint mindig, sokat beszélnek erről, de nem szeretném kommentálni. Ahogy mondtam, egyáltalán nem érdekel, hogy belefolyjak ezekbe az – én szempontomból – nonszensz dolgokba.”

„Szeretnétek tudni. Nem gondolnám, hogy mindenről megkérdezitek a véleményünket, amit leírtok, szóval mindegy. Leírhatjátok azt is, hogy igen, azt is, hogy nem. Általában azt írjátok, ami szerintetek igaz.”

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!