Räikkönen: Dolgoznunk kell a beállításokon

Kimi Räikkönen számára nem volt egyszerű nap a pénteki, azonban úgy gondolja, a helyzet kívülről rosszabbnak tűnhet, mint amilyen valójában.


Kimi Räikkönen számára nem volt egyszerű nap a pénteki, azonban úgy gondolja, a helyzet kívülről rosszabbnak tűnhet, mint amilyen valójában.

Räikkönen az első szabadedzésen a 4., a második tréningen a 10. helyen végzett, ám a délutáni gyakorláson nem tudott versenyképes időt teljesíteni, mivel pályaelhagyás miatt a gumik állapota jelentősen romlott.

„Egy kicsit nehezek voltak a szabadedzések, de a második rosszabbnak tűnt, mert az új gumikkal elhagytam a pályát, és emiatt köridőt veszítettem” – nyilatkozta a finn. „Dolgoznunk kell a beállításokon, hogy az ott legyen, ahol szeretnénk.”

„Ezen kívül egy normális pénteki napunk volt. A Mercedes erősebbnek tűnik, mint a Red Bull, szóval nem gondolom, hogy túl rossz dolog lenne, ha a beállítások olyanok lennének, mint amilyet szeretnénk.”

A finn hozzátette, nem aggódnak a pénteki problémák miatt, hiszen ezek teljesen megszokott, általános gondok, így bízik benne, hogy szombaton sikeresen folytatódhat tovább a munka.

„Ez nem nagy baj, ez a normál beállításkezelés – néha bejön, de csak néhány szett gumiabroncsunk van arra, hogy rendbe tegyük.”

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!