Räikkönen elárulta, mivel tölti a nyári szünetet

Kimi Räikkönen
Kimi Räikkönen, Ferrari, Hungaroring

Bár Forma-1-es versenyt legközelebb augusztus végén rendeznek csak, valaki számára még nem kezdődött el a nyári pihenő: Kimi Räikkönen például szerdán még a Hungaroringen tesztel.

A 2007-es év legjobbja a 3. helyen ért célba a vasárnapi Magyar Nagydíjon, a verseny utáni sajtótájékoztatón pedig újságírói kérdésre elárulta, mivel telik majd számára a következő néhány hét.

„Hazautazom a családommal, aztán szerdára visszajövök tesztelni, majd újra hazamegyek – szóval az első hetet azzal töltöm majd, hogy ide-oda repülök Magyarország és Svájc között” – mondta a finn.

„Utána nyilván lesz egy kis időm arra, hogy a családommal legyek, ami jó. De igazából nem tudom. Hogy őszinte legyek, nem olyan hosszú azért a szünet, pár hét legfeljebb, és sajnos nem is érzi úgy az ember, mintha szabadságon lenne, amikor ilyen-olyan dolgok azért előjönnek. Szóval nemcsak arról szól, hogy teljesen kikapcsolok.”

Räikkönen hozzátette, nemcsak a versenyzők, de a csapattagok számára is fontos, hogy pihenni tudjanak egy kicsit.

„Jó, hogy lesz némi szünet, de a csapatok és a szerelők számára is kemény volt az elmúlt egy-másfél hónap. Fontos, hogy a csapatnak is legyen egy kis ideje pihenni.”

Görgess tovább, ez is érdekelhet!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS