Friss hírek

Räikkönen elárulta, mivel tölti a nyári szünetet

Kimi Räikkönen

Bár Forma-1-es versenyt legközelebb augusztus végén rendeznek csak, valaki számára még nem kezdődött el a nyári pihenő: Kimi Räikkönen például szerdán még a Hungaroringen tesztel.

A 2007-es év legjobbja a 3. helyen ért célba a vasárnapi Magyar Nagydíjon, a verseny utáni sajtótájékoztatón pedig újságírói kérdésre elárulta, mivel telik majd számára a következő néhány hét.

„Hazautazom a családommal, aztán szerdára visszajövök tesztelni, majd újra hazamegyek – szóval az első hetet azzal töltöm majd, hogy ide-oda repülök Magyarország és Svájc között” – mondta a finn.

„Utána nyilván lesz egy kis időm arra, hogy a családommal legyek, ami jó. De igazából nem tudom. Hogy őszinte legyek, nem olyan hosszú azért a szünet, pár hét legfeljebb, és sajnos nem is érzi úgy az ember, mintha szabadságon lenne, amikor ilyen-olyan dolgok azért előjönnek. Szóval nemcsak arról szól, hogy teljesen kikapcsolok.”

Räikkönen hozzátette, nemcsak a versenyzők, de a csapattagok számára is fontos, hogy pihenni tudjanak egy kicsit.

„Jó, hogy lesz némi szünet, de a csapatok és a szerelők számára is kemény volt az elmúlt egy-másfél hónap. Fontos, hogy a csapatnak is legyen egy kis ideje pihenni.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!