Räikkönen: Ennél jobbak is lehetünk - F1VILÁG.HU

Räikkönen: Ennél jobbak is lehetünk

HIRDETÉS

A rajongók kérdéseire válaszolt a Lotus F1 Team hivatalos weboldalán a Forma-1 2007-es világbajnoka, Kimi Räikkönen.


A rajongók kérdéseire válaszolt a Lotus F1 Team hivatalos weboldalán a Forma-1 2007-es világbajnoka, Kimi Räikkönen.

A 32 esztendős versenyző kiválóan szerepelt a múlt hétvégi Bahreini Nagydíjon, ahol Sebastian Vettellel harcolt a győzelemért – végül másodikként ért célba, ám reméli, hogy jut még előrébb is idén.

A „Jégembert” a Lotus csapatának jóvoltából a minap rajongók kérdezhették, így kiderült többek között az is, hogy első autója egy Lada volt, és hogy kedveli a Linkin Parkot is.

Persze komolyabb témákról is szó esett, így szívesen válaszolt arra a kérdésre is, hogy véleménye szerint az E20-as versenygéppel lehetősége lesz-e idén arra, hogy mesterhármast (pole, győzelem, leggyorsabb kör) érjen el.

„A bahreini teljesítményünk után is úgy gondolom, hogy még jobbak is lehetünk” – válaszolta Räikkönen.

„A győzelem nagyon-nagyon közel volt. Majd meglátjuk, melyik pályán jön össze… azt viszont tartsuk észben, hogy a pole pozíciókért és a leggyorsabb körökért nem adnak pontot!”

Arra a kérdésre, hogy ki volt a legerősebb csapattársa Forma-1-es pályafutása során, a finn így felelt: „Majdnem mindegyikük nagyon versenyképes volt. De soha nem rájuk fókuszáltam, csináltam a saját dolgom a munkatársaimmal. Csak így lehet megverni őket, illetve a mezőny többi tagját.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!