Orosz Nagydíj
Next
Prev

Ne maradj le! Ez történik az Orosz Nagydíj helyszínén, Szocsiban!

Räikkönen: Gyorsak leszünk az időmérőn

Rendkívül elégedetten nyilatkoztak a Spanyol Nagydíj pénteki edzésnapját követően, és optimistán várják a folytatást Barcelonában a Lotus F1-es csapatának versenyzői.


Rendkívül elégedetten nyilatkoztak a Spanyol Nagydíj pénteki edzésnapját követően, és optimistán várják a folytatást Barcelonában a Lotus F1-es csapatának versenyzői.

Kimi Räikkönen az ötödik, Romain Grosejan pedig a hatodik helyen zárta a délutáni tréninget. Előbbi versenyző úgy fogalmazott, sima napon vannak túl, és biztos benne, hogy az E20-as versenygép a katalán ringen is ütőképesnek bizonyul majd.

„Nem voltak gondok az autóval, minden jónak tűnt ma” – fogalmazott Räikkönen.

„Kipróbáltunk egy másmilyen első szárnyat, de az autóból nem nagyon lehet megmondani, mekkora különbséget jelentett ez. Ezért nézik át a mérnökök gondosan a kapott adatokat. Kényelmesen érzem magam, és azt hiszem, a Mugellóban, illetve Windshearben elvégzett tesztprogramnak hála előreléptünk.”

„Holnap kiderül, milyen a többiek tempója – az időmérőn, amikor tényleg számít. Eddig mindenhol gyorsak voltunk, és semmi nem utal arra, hogy ezúttal másképp lesz.”

Csapattársa, Romain Grosjean szintén nagyon elégedett. A második szabadedzés után elmondta, autója a hosszú –és rövid etapokon egyaránt ígéretesen teljesít.

„Elég jó napunk volt. Az időjárás fantasztikus, az autó nagyszerű, a köridők pedig ígéretesek” – mondta elégedetten az ifjú francia.

„Az egyensúly mindkét keveréken erős volt, lehetőségünk volt hosszú etapokat teljesíteni, így értékes adatokat gyűjtöttünk a gumikról szombatra. Elégedett vagyok az autó teljesítményével.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS